Ruveyda__1309kevser bebeğim 4aylık pazartesi rutin göz muayenesi var ilk defa gidiyoruz bebeklerde nasıl oluyo göz muayenesi çok ağlarmı acaba hiç bir bilgim yok🙄🙄🙄
Beyza5151 Ruveyda__1309kevser Bende 4. Ayında götürmüştüm. Doktor ışıkla baktı ben koltuğa oturdum kucağımda da kızımı tuttum doktor böyle ışıklı bi kalemi gözlerine tuttu hareketlerine baktı felan hiç ağlamadı. O kadar sadece
Babe Ruveyda__1309kevser ben 3.ayinda goturdum once işıkli bi aparatla uzaktan gozlerinin resmini cektiler sonra bi damla damlattilar yarim saat beekledik kalem gibi biseyle de muayenesini yapti bizimki aglamadi bitek damla damlatilirken bagirdi o kadar.bizim sag goz numarasi buyuk cikti mesela 6.ay bidaha gidicez
fatima Beyza5151 aslında asıl göz muayenesi 6. aydan sonra yapılıyormuş.biz 4. ayda gittik niye geldiniz dedi asdhfjf
Beyza5151 fatima O göz bebeğinin büyümesi için sanırım canım. Cogunlukla ilk aylarda götürünce öyle yapıyolarmis
Beyza5151 fatima 😀evet bizde de bisey cıkmadı cok sükür🙏🏻 Doktorumuz 1 yaşında götürün tekrar kontrole dedi