Bernaince Kızçeler kızım gece sık sık uyanıyor sebebini bilmiyorum sallayarak yada emzirerrek uykuya dalıyo aynısı bi arkadaşda da oluyormuş doktor spasmo panalgine diye bir fitil vermiş bakalım sonucunu o da merak ediyor kullanan var mı aranzda
Woody Bernaince Ben onu veren doktora da doktor demem kimse kusura bakmasın. Öksürük grip için o. Yan etki olarak uyku yapıyordur. Uyusun diye çocuga fitil mi verilir.?Allah’ım sanırsın 50 sene öncesi. Çocukta ateş mi var aşırı agrısı mı var? DİKASYONLARI Analjezik, antipiretik, sedatif ve spazmolitik etkilerinbir arada olması nedeniyle ağız yoluyla ilacı vermenin mümkün olmadığı hallerde çocukların yüksek ateĢe bağlı nöbet durumlarında, sapazmı ağrılarında kullanılabilir.
Mavilii Bernaince ilk defa duydum böyle birseyi. Ama fitil kullanmak ne kadar dogru olabilrki? Üstelik hergece mı kullanacak o fitili? Panalgin ağrı kesici bi ilaç degilmiydi ya. Bu onun fitil hali mı acaba? Bence siz doktorunuza danismadan arkadaşınız kullanmış die öyle birşey kullanmayın. Ona iyi gelen sizin bebeginize iyi gelmeyebilir.
Bernaince Cheddar 7 buçuk aylık Bebeğinin boğazları da şişmiş galiba üşütmüş uyumuyo falan hep mız mız deyince vermiş
Bernaince Bnm kızımda 8 aylık her gece tam 6,7 kez kalkıyorum uyku sıfır. Herşeyi yapıyorum ama yok cıldırdım dedim belki fitil iyi gelir sizlerede danışayım