Elifalyaveannesi Kizlar merhabalar Kizim 3550 gr doğdu 6 Aylik kilosu 6740 kilo alimi cok yavasladi başlar da 1 er kilo aldi sonra 400 300 gr falan aldi. Boyu 68 iyi kiz bebek Dr tavsiyesi ile 4.5 aylik iken ek gidaya başladık cunku sutum yetmedi bebegim mama da kabul etmedi fsrkli mamalar denedim. Ek gidaya ilk basladigimda iyi aliyordu ama sinra bicak gibi kesildi yemesi resmen emiyo cok az da mama aliyo ama gercektwn cok az doymuyo bile eminim. Basina boyle bisey gelen oldi mu ne yaptiniz ben ne yapayim cesitli tarifler deniyorum hic yemoyo bazen bizim yemeklerden istiyo onlardan veriyorum cok az ondan yiyo ki asla tuz ve seker kullanma tarftari değildim ama bazen oyle bi noktaya geliykrhm ki ne yerse yesin yeterki yesin diye . Tavsiyelwrini bekliyorum. Kizlar Kizlar
Sedaahmet Elifalyaveannesi valla canım aynı yoldan bende geçtim,hala da geçiyorum. Benim kızımda 3.395 kilo dogmustu. 12 aylikken 7.900 kiloydu 😢 ek gida hic yemiyor. Emiyor sadece. Ek gıda yemedigi icin mama aldim ben, bari mama icsinde kilo alsin,tok olsun diye. 12 aylik kontrolde boyu 74 dü. Doktor iyi dedi. Hareketleri de maşallah iyi dedi. Sadece iştahsiz bi bebek. Nutrigen üzüm şurubu aldim. Yaklaşık 3 hafta oldu galiba kullanali. Daha yeni yeni iştahi biraz açılmaya başladi. Bu şurup 1 yas sonrasinda veriliyor galiba. Şuan 14 aylik kızım. Yürüyorda. Gören herkes 10-11 aylik sanıyor. 😢
Elifalyaveannesi Sedaahmet ah ah bu bebisler [bilinmeyen] aynen meme istiyo ama o kadar doyacak kadar da sutum yok [bilinmeyen] aynen meme istiyo ama o kadar doyacak kadar da sutum yok [bilinmeyen] aynen meme istiyo ama o kadar doyacak kadar da sutum yok
Reyhanm Bende burda kalayım aynı dertten muzdaribim yemiyor 13nde 6 aylık olacak 2,3 gündür memeye kafayı takmış geceleri sürekli ağzında olacak doğru düzgün uykusu yok bozuldu anlam veremiyorum geçiş evresindeyiz sanırım 🙄