Mavielif 4 aylıklen başladı idrarda pempe leke geliyor hastanye gittik kan idrar tahlileri yapıldı temiz çıktı böbreklerine bakıldı bişey çıkmadı sünnetlikmi acaba diye sünnet ettirdik ama yine geçmedi hala idrardan kan geliyor pembe leke şeklinde kiloda verdi zayıfladı oğlum 😒
biregesevdasi Mavielif hematüri.. özel bir doktora götürün bence çünkü ciddi birşey gibi (teyzemin kızının bebeğide aynı şekildeydi hematüri teşhisi kondu)
denizzmomy Mavielif kan olduğuna emin misiniz ? bezde gördüğünüz pembe leke ise yetersiz beslendiğini veya susuz kaldığını gösterir.. zaten idrarda enfeksiyon çıkmadıysa sebep budur
Seyma-2436 Mavielif Kan mı emin misiniz yoksa açık pembe turuncu gibi bir renk mi? Birde nerde yaşıyorsunuz yaşadığınız yer sıcak mı ?
Mavielif ArenCan nasıl yani ne önerdi [bilinmeyen] randevu aldım ama daha ayın 11nde [bilinmeyen] kan değil tam olarak pembe leke su verme dedi doktor sık sıkta emziriyorum ama çişli bezi sayısıda çok az
loranba Mavielif susuz kalmış ve havalar çok sıcak emerken aldıpı sıvıyı da terle atıyorlar. kan değil o kiremit rengi. doktor nasıl su verme demiş ya şaka gibi.
Mavielif denizzmomy sütüm var bebeğime emdikten sonra bile geliyor akıyor sürekli ama emmek istemiyor uzun süre karnı doyunca çekiyor galiba. Birde doymasa aç kalsa huysuz olmaz mı bi huzursuzluğuda yok
Sunlight Mavielif o pembe lekeler ve çişli bez sayısının az olması kilo vermesi kesinlikle bebeğinizin yeterli beslenmediğini gösteriyor malesef 😔 sütünüz yetmiyor olabilir mamaya başlayın doyduğundan emin olun
tuzvelimon Mavielif o gördüğünüz pembelik kan değil kristaller idrar miktarı az olduğunda olur bu da demek oluyor ki oğlunuz yetersiz besleniyor az sıvı alıyor. Havlar çok sıcak bol bol su verin. Sadece emziriyor olsanız bile su verin. Ayrıca sütünüz yetmiyor olabilir sadece meme alıyorsa. Çünkü o leke sıvı eksik alındığı günlerde olur. O günlerde bezinin de çok çişli olmadığını görürsünüz zaten.
Mavielif tuzvelimon ama bir aydır bezinde var neredeyse o pembe leke. Çiş yaptığında azıcık geliyor suda veriyorum bi küçük bi biberon içiyor
tuzvelimon Mavielif Kilo alımı nasıl mesela 1 aydır oluyor demişsiniz son ay kaç gram almış kaç aylık tam ?
Seyma-2436 Mavielif Oğlumdada 4 aylıkken olmuştu dra gittim kan alınıp ultrasona bakıldı bir sıkıntı çıkmadı sizde gidin içiniz rahat olsun benim oğlumun beslenemediğinden olmuştu mama verince düzeldi. Sizinde sütünüz yetiyordur ama susuz kalmış olabilir neden su verme dedi anlamadım benimki önermişti kış ayı olmasına rağmen
Mavielif Seyma-2436 bilmiyorum ya su verme dedi ama genede veriyorum ben ama hala devam ediyor tekrar gideceğim oyüzden başka bi doktora
Mavielif tuzvelimon 3 ayına kadar 1 kilo aldı 3 buçuk ayda kan başladı 4 ayına kadar 300 gram aldı sadece geçen gün kendim tarttım 400 gr vermiş gibiydi eğer doğru tarttıysam emin olamadım tabi. Şuan 4 ay 24 günlük
elediyebiri Mavielif siz yeterince su tüketiyor musunuz? Cünkü Öyle olmadigi zaman bebegin idrari koyu Renkli, pembe ya da Kanli geliyor diye Biliyorum
Mavielif elediyebiri çok su tüketmeye çalışıyorum ama hergün her bezinde var sünnet ettirdik sünnet yarası kanıyor dedik sünnet yarası geçti ama hala pembe leke geliyor