SultanAnne Ozbek42 evet evet ,buradaki çoğu kişi önerdi bugün kullandım gözle görülür şekilde azaldı☺️
Tokgozss @SultanAnne ay bizim bebeğin de popo tarafı ve kol araları böyle isilik canım malum havalar ya. Bol bol yıka temizle krem sür ben öyle öyle hafifletiyorum
SultanAnne Tokgozss evet havalardan dolayı biz bile mahvolduk😰 teşekkürler canım yıkadım gün içinde bol bol💐
PasaAnnesii SultanAnne evet olabilir evde bulunması gereken şeyler var kesinlikle ateş düşürücü piisk kremi gibi gül suyu zeytinyağı mesela
Mentuglale SultanAnne isilik canım benim oğlumun göbek kısmında olmuştu zamanla geçiyor çok terliyorlar biz dayanamıyoruz bu sıcağa yazık çocuklar ne yapsın. Her gün duş aldırıp bepantol sür ben öyle yaptım hemen geçti canım geçmiş olsun bu arada 😊
SultanAnne Mentuglale teşekkür ediyorum canım size de geçmiş olsun💐 duş aldırdım gün içinde Gül suyu çok iyi geldi bilgin olsun🌸
Song Acaba sacları da ayrı bır sıcaklık katıyor olabılır mı omuz kısımları daha cok sankı terden ısılık maşesef kacınılmaz,biz sacları kestik mecburen🙄
SultanAnne Song saçları kıvırcık olduğu için omuz kısmına çok temas etmiyor☺️ Uykusunda çok terliyor son zamanlar da sıcaklık arttığı için terlemesi arttı😕
SultanAnne Leylatasci alerji olabileceğini düşünmüyorum değişik veya tadmadığı bir şey yedirmedim. Sık banyo ve Gül suyu ile baya azaldı çünkü ☺️ Ama devam ederse alerji için muhakkak doktora götüreceğim.