Babyluna Kızlar arkadasım 4.5 aylık hamile tüp bebekle hamile kaldı karından iğne ve kalcadan dusuk önleyici vuruyor bgun peçeteye açık renkli baya kan gelmiş sizce bşy olur mu cok uzgunuz 7 sene sonra tuttu cunku doktoru cvp vermiyormus
AA201207 Babyluna düşük tehlikesi var mıydı canım bende tüp bebekle gebe kaldim ama o ilaçları 9.haftada bıraktırdı doktorum. Normalde de öyle oluyor 9 veya en geç 12.haftada bırakılıyor ters bişey mi vardı arkadaşınızın durumunda inşallah kaybetmemistir bebeğini
Eselbur Babyluna düşük yapsa aprıdan duramaz canım bebek büyümüş artık kanama alanı vardır içerde gidip kalp atışlarını dinleyin usg kontrol etsinler progestan hap verir doktor bide dinlensin
g-k-s0212 Babyluna her vücut farklı, bebeğin ve annenin durumunu bilmiyoruz. Bizler aaa normal olur öyle diyemeyiz ciddi bir konu çünkü. Bence hemen gidilmeli. Bir şey yoksa bile gidip iç rahatlatmak gerek diye düşünüyorum.
Emirin_Annesi10 Babyluna düşük yapsa dayanılmaz ağrısı olur ve bilir büyük ihtimal mutlaka doktora gitsin hemen iğne yapıyolar kalçadan ihmal etmesin
Cileklipuding 4.5 aylık bebek bu aylarda düşük olmazki zaten olabilir belki normal bir kanamadir ama acile gitsin nöbetçi doktor vardır illaki
Babyluna AA201207 hala yatıyormus dusuk riski varmış cok zor ya daha bugun hastane çıkışları almştı seviniyordu
AA201207 Babyluna bende hem biseyler almaya heves eder hem korkardim yüreğim ağzımda 9 ay geçirdim çok iyi anlıyorum o yüzden . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲