meraklibiranne Kızlar iki ay 18 günlük bebeğimiz var ama bebeklerin aksine aslaaaa kucakta durmak istemiyor gazını bile çıkarırken kafasını kaldırıp kaldırıp atıyor kucağımda uyusun istiyorum kucağımda dursun istiyorum ama asla durmuyor ne yapmalıyım
MevaninMelegi meraklibiranne aynı durumu yaşadım halada yaşıyorum hiç kucak çocuğu olmadı kızım bence iyi bişey sonrasında faydasını görürsünüz yatarak daha rahat ediyolar eller kollar rahat oynadığı için
Narebebek meraklibiranne O kadar iyi birşey ki kızım 5 ay 14 günlük hala kucak istiyor belim sırtım mahvoldu büyüyünce iyi ki alıştırmamışım diyeceksiniz zira ben çöktüm çünkü 😂
Oykuaygun meraklibiranne ay ne kadar güzel. Oğlum da kucaktan inmek istemiyor tuvalete zor gidiyorum. Bence hiiç şikayet etmeyin 😅😅
Kumsaaaaaal meraklibiranne bazen fazla ılgıden onlarda sıkılabılıyor benım kızımda kucakta asla durmak ıstemıyor yerde oyun halısında guvenlı alanda tutarak o sekılde ılgılenebılırsınız keşif zamanı başladığı ıcın ellerı ınceler rahat hareket etmek ıster merak ermeyin cok cok kucak ısteyecegı gunler gelecek bence tadını çıkarın 🥰
Lidya-t Ne güzel işte kucakta zaten uyumasın ,sürekli kucağı istemesin gayet iyi bir şey istemiyorsa desteksiz uyutun şimdiden ben öyle yaptım şuan 1,5 yaşında hala kendi uyuyor