Aselbirce Bebeğim cok gazlı hangı damlayı kulandıysam yaramadı rezene kımyon sıcak su hersey denedım gazı arada cıksada tam uyuyor sancı vuruyor cıglk atıp uyanıyor yanı ben sanck bılıyorm memeyı alınca zarzor sakınlesıyor sızce gaz sancısımı baska bse olablrmı
Melikegny Aselbirce o bizdede var ama bİz sabah akşam tiryak veriyorum topuklarınada acı elma yağı sürüyorum her gün sakinleştiriyo rahatlıyo
Ebru7 Aselbirce biz sıcak havlu yapıyorduk her gün düzenli atak zamanları hemen hemen aynı saatlerde olurdu mesela 10 gibi ben 9 bucukta koyardım karnına sıcak havlu saat 10a kadar 2 kere yapardım iyi gelirdi sende Bı dene canım. Ama bizde 3 4 hafta sürdü geçti okadr aşamaları cok sukur. Ara ara mızmızlanıyo razı aglıyor kucagıma alıp arkasına vuruyorum 5 dkka gaz cıkartıyor üstten onu da dene arada
Musam Aselbirce biogaia bağırsak düzenleyici damla ve aguline şurup kullanıyorum 2 ay 16 günlük bebeğim ve gaz sorunumuz bitti sayılır çok şükür 🙏 sizde deneyin isterseniz
Melekatak Aselbirce benimki 4 aylık hala var ya bende birsürü şey denedim olmuyor maalesef ne zaman geçecek bakalım
Gizemaktas Biogaiga ve sabsimplex kullandım çok faydasını gördüm 3 ay sonra hiçbir gaz sorunu olmadı çok şükür 🤲
glsndmrlp Karnını sıcak tut mutlaka ve birde sürekli masaj yap ben öyle geçirdim. Damla sorarsan da biogaia
Alinduru Aselbirce huzursuzluk, uykuya dalamama, şiddetli gaz sancısı, mukuslu cıvık köpüklü gürültülü kaka, sık kaka yapma gibi belirtiler varsa besin alerjisi olabilir.