MatmazelDeniz Iyi aksamlar kızlar bebkleriniz kac kilo kac cm dogdu bu dogumunuzu etkiledi mi kacinci dogumunuzdu haydi sohbete💃😊
Bireylulmeselesi02 MatmazelDeniz ikizlerimden biri 3040 gram doğdu diğeri ise 2680 gram doğdu🥰37 haftaya kadar durdum🤗
akillibidikcgty MatmazelDeniz 38+5 te normal doğum yaptım. 50 cm dogdu. 2 yasinda 90 cm boyu kg 12.600
MatmazelDeniz Bireylulmeselesi02 kocaman bi masallh birakiyorum sana 😀 ikizlerin bu kiloda olmasi cok iyi olmus. Kac kilo almistin toplamda nsl tasidin kiz bu minnoslari😊 birde 02 adiyamnlimisin
Feyzosunannesi asell03 aa benim kizimda ayni 3270 ve 50 cm ve bende ilk dogumun sezaryen oldum🌸 dogum gunu ne zaman
Bireylulmeselesi02 MatmazelDeniz evet tek tek cevaplıyım🤣yok canım 02 çocukların doğum günü 02 eylül ondan ötürü 🤣56 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım toplam 20 kilo aldım şu an da ise 55 kiloyum 🤗nasıl taşıdığıma gelirsek artık yatakta dönemiyordum çok çok zorlandım ama hepsi ikizlerim içindi🥰🙏
Mucadile 40+6 da 2800 doğdu kızım. Hala da minyon bir bebek. Ondan mı bilmiyorum doğumum çok kolay oldu.
Yazaksami MatmazelDeniz çok zordu benimki 3750 kg 51 cm doğdu doğumhaneye indikten sonra 2 saatte doğdu ben de yeniden doğdum onunla
MatmazelDeniz Yazaksami ilk doğumsa zor gecmistir ikinma fasli mi 2 saat surdu yoksa sancıyla berabermi
MatmazelDeniz Benim ilk oglum 50 cm 2.850 gr dogdu 35.haftada. Ikinci oglumda 51 cm 4.110 gr dogdu 40 haftada. Ikisinide normal dogurdum😊
5-cocuk-annesi MatmazelDeniz 4 buçuk kiloydu normal doğum yaptım 5 ci doğumu yaptım hepsi erkek kızım yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah