Merhaba kızlar 🤗 buralarda yeniyim ilk postumu açıyorum çünkü gerçekten artık tak etti bu mevzu 😬 2,5 aylık bi oğlum var, başlarda çok güzel sütüm vardı, emzirmeden sonra sağdığımda bile tek göğsümden 50-60 ml yakın çıkardı. Bir hafta önce bi hasta oldum, afedersiniz ishal kusma eklem ağrısı gaz sancısı, salgın varmış ama 2-3 gün bişey yiyip içemedim midem almadı. O günden beri sütümde ciddi bir azalma var, göğüslerim sündü gitti resmen ağlamak istiyorum kendimi zor tutuyorum pozitif olayım stres yapmayayım diye, ama bebeğim bazen emerken huzursuzlanıyo emmek istemiyo, ya da ben öyle anlıyo da olabilirim bilmiyorum psikolojim bozuldu😕 humana kimyonlu rezene çayı aldım, kolik bebek belki gaz sancılarımıza da iyi gelir hem sütüm artar diye. Sütüme bi etkisi oldu mu anlayamadım ama çocukta aşırı uyku yaptı gözünü açamadı bütün gün desem yeridir. Taş çatlasın 2-3 saat uyanık kalmıştır toplamda, eski haline göre ciddi bi değişiklik bizim için. Gaza gelince uyurken çıkartamazdı normalde ama rahatça çıkarabildi, uyanıkken de çok zorlandı gaz çıkarmada. Bugün hiç içmedim çayı çünkü bütün düzenimiz bozuldu. Bi mama veriyorum bi emziriyorum anca öyle biraz sütüm toparlanıyo ama hala çok az beni emdiğinde doymuyo çocuk. Humananın diğer çayını denesem olur kullananlarınız var mı ondan?
Allah rızası için bana şöyle kesin çözüm bişeyler önerebilecek birileri var mı 🤲🏼 Tabi anında bi mucize beklemiyorum ama birazcık artsa sütüm yeter, daha çok küçük en azından bi 6. Aya kadar emzirebileyim