Kubrakurts Merhabalar, bebeğimin ağız kenarlarında ve boynunun altında yoğun olarak isilik oldu. Vücudun diğer eklem bölgelerindede var ama bu kadar çok değil. Sizinde başınıza geldi mi? Geldiyse bununla nasıl başa çıktınız??
Cicekanne077 Kubrakurts canım şampuan me kullanıyorsun. Bende isilikten çok çektim doktorum mustelanın kremini ve şampuanını almamı söyledi aldım 255 tuttu ama kullanır kullanmaz 2 güne geçti gerçekten başka bişey işe yaramadı bende
Muazselami Kubrakurts merhabalar benim bebeğimde de oldu vücudu falan hastaneye de götüdüm oda sıcaklığını 24 ye tutmamızı ve şampuanını yağını değiştiririm her gün duş dedi sebamed kullanıyorum iki güne geçti şükür
Canavar Cicekanne077 mustelanın hangi kremini kullanıyosunuz şuanda biz de aynı durumdan müzdaribiz maalesef
Kubrakurts Cicekanne077 unibaby yeni doğan şampuanını kullanıyorum. Vücudunun her yerinde olmadıgı için ben aklıma gelmedi bundan dolayı olacagı. O zaman bi değiştirip deneyeyim teşekkür ederim❤️
Cicekanne077 Kubrakurts şampuanını da kullan mutlaka bende jhonsans baby kullanıyordum değiştirince hemen etki etti