Hmin Rose1221 1 bucuk ayi geçti tamamen birakti dedim geceleride emmiyordu artık ben antepte oturuyorum ve evim cok sıcaktı ailem de malatyada buraya geldim serin diye en azindan geceleri tutmaya basladi ama gündüz hala tutmuyor ama pes etmeden deniyorum surekli
Rose1221 Hmin peki biberon alıyor mu şimdi mama falan. Benimki sağdıgım sütü almıyor git gide azalıyor sanki
Hmin Rose1221 biberon basta vermedim memeyi birakmasin diye simdide kendi tutmadi mamayi da kasikla en fazla 2 olcek içiyor bende saginca icmedi zorluyordum yine 2 3 kaşık
Rose1221 Hmin aynı durumdayım öyle pişmanım ki keşke biberon tutsaydı böyle çay kaşığıyla da içiremiyorum ki hep boşa gidiyor
Hmin Rose1221 hyr hicbisey demedi kilosu ortalama dedi kilo kaybi yok cok sicak bebekler cok etkileniyor dedi bende ailemin malatyanin köyünde yaz evleri var oraya geldim cabaliyorum hala tutması için
Rose1221 Hmin kaç kiloydu acaba benimki 6 aylık 7200 ama 3900 doğdu bu çocuk yani. Kilo alımı git gide azaldı geçen ay hiç almadı hatta
Hmin Rose1221 benim kizimda 5 aylık 3130 gram dogdu simdi 6500 kilo benimki de 2 hafta hic kilo almamıştı emmiyordu ek gida veremiyordum kucuk diye mama yemiyordu kasik mamalarını denedim yemedi sadece ari mama yedi onun uzerine kilo aldi ama vermek istemedim onuda simdi tekrar bıraktım vermiyorum
Rose1221 Hmin doktor bizi ek gıdaya başlattı hiç kilo almayınca. Zaten tadım falan 1-2 kaşık yiyor yavaş yavaş başlayabilirsiniz. Ben arı mama değil de hipp yulaflı veriyorum baska hiç bişey yok içinde. Hem yulaf çok faydalı bi deneyin isterseniz
Merve1203 Kbbbr 2 ay boyunca direndim sizde direnin. Ayakta emzirdik yatarak emzirdim uyuduktan sonra emdirdim.fön makinesi, elektrikli süpürge sesi, sütü sağarak verme… Herşeyi denedim. Pes etmeyin benım ki 2 ay sürdü ama sonunda kabul ettirdim
Kbbbr Ceren255 duyguarsddn25 Merve1203 aslında söyle tutuyor gaz sancısı Mi acaba geliyor geri kendini itiyor sonra geri tutmak istiyor sizce. Meme reddi mi yoksa gaz sancısı mı sürekli inilti var anlamadık ki nasıl yapacağız
Hmin Rose1221 aldim almadigim kalmadi hicbirini yemedi ari mamayi da iki hafta verdim sonra biraktim vermiyorum
Ballikiz Bizde 3.aya girecekken başladı meme reddi. Ve hala devam ediyor 10 gün oldu o kadar zor ki. Uykuluyken emiyor ama emmediği için uyuyamıyorum çok fena bir kısır döngü
Rose1221 Hmin uyanıkken hayır uyuturken alıyor uyuyana kadar emiyor biraz daha tutuyorum ben de. Aldığı kadar artık