bartutalha Merhaba hanımlar 🤗 bebişim 1 aylık oldu biogaia gaz damlası kullanıyoruz gazımız geldiği zaman sancısına uykudan uyanıyor ağlıyor veya uyanıkkende ıkınmaktan kıp kırmızı oluyor Gazla nasıl baş ediyorsunuz veya hangi damlayı kullanıyorsunuz 🙄
Tugcee11 bartutalha ben aguline kullanıyordum çok etkisini gördüm. Anason rezene çayı kimyon çayı içiyordum bol bol
Htcates Ben bartutalha ben maflor diye bi damla kullanıyorum çok çok iyi bir damla mamanın içine bile ekleyebiliyorum kendi gazını kendi çıkarıyor ve hiç gazını çıkartmıyorum artık şuan 3 aylık oldu 2 aylıkken vermeye başladım iyikide bu Damlayla tanıştım hayatımı kurtardı çünkü benim çocuğum çok fazlaydı çok şükür şuan oda mutlu bende mutluyum ama mutlaka doktoruna sorun öyle kullanın kullanmak isterseniz eczanelerde 90 TL trendyolda 60 TL
mllhh bartutalha Bize de doktor aynısını verdi gayet memnunum ama çok da bir gaz sıkıntımız olmadı çok şükür.Biraz kimyon içirebilirsiniz yada zeytin yağıyla masaj yapın çok işe yarıyor
Kumsaaaaaal bartutalha ıkınma sureklı mı oluyor bızdede cok fazlayla ozaman doktorumuz 3 aya kadar cok normal ıkınmaları 3 aydan sonra devam ederse sıkıntı demıstı göbek fıtığı varmı bızde vardı mesela o da bır etken ıkınmakta oda yoksa bol dus bol masaj yağlarla göbuse ve ayaklara 🥰
Yasemin4224 bartutalha biz acı elma yağı da sürdük karnına, ayaklarının altına çok iyi gelmişti oda o biogaia da yeni yeni kullanıyoruz