Aselllbebekkk Kızlar korona olup karantinada ilken dışarı çıkılıp çıkılmadığı nasıl anlaşılıyor hayat eve sıgar uygulaması kapalıysa veya telefon uçak modundaysa nereden biliyorlar çıkıp cıkmadıklarını
Cheddar Aselllbebekkk niye soruyosunuz? Akıllı telefonda bütün veriler paylaşılıyor o yüzden sıkıntı değil sistemciler için.
Msbebek Aselllbebekkk olmasa da olur tabi ki diyin yani .. ben olduğumda her gün adam.kapiya gelip bı cama cikarmisiniz diyordu .. bir çok insanın günahına giriyorlar böyle gençler işte malesef sizinki bilinen bilmediğimiz de onlarca insan korona olduğu halde çıkıyor .. yazık
aloeverrra Aselllbebekkk asla çıkmasın çıkarsa bir kişiyi öldürebilir. Bu bir anne hatta bir bebek olabilir asla çıkmasın..
Aselllbebekkk Cheddar kardeşim suan karantinada tek kalıyor evde sürekli bi dışarı çıkmaya çalışıyor ikna edemiyoruz. Çıkarsa eğer haberleri olur ceza yer mi diye korktuğum için soruyorum
MinikTospa Aselllbebekkk Ben ve bebeğim temaslı olarak karantinaya alındık ama filyasyon ekibini hiç görmedim. Arayıp karantinaya girmemi söylediler o kadar. Ben çocuğumun kontrolü vardı mecbur hastaneye gittim kimse takip etmiyor. Evimede hiç kimse gelmedi
Cheddar Aselllbebekkk akşam 7de 2 yaşındaki kızımı sormaya geldi sivil polis. O yüzden napacakları belli olmaz. Olurda çıkarsa sizin ihbar etmenşz gerekiyo çocuk oyuncağı değil sonuçta
Aselllbebekkk Msbebek sadece gündüz mü geliyorlar yoksa akşam saatlerinde de geliyorlar Mı söylüyoruz ama anlatamıyoruz iste gençler kanları kaynıyor hafta sonu gelmezler akşam gelmezler deyip ikna etmeye çalışıyor
Msbebek Aselllbebekkk Tek gündüz geliyolar hafta ici hafta sonu fark etmiyo.. ama tabi ben geçen sene olmuştum
Synmannesi İkna ederseniz iyi olur maddi acısını geçtim bir insanın ölümüne sebep olabilir Allah korusun