Kahveliseker Merhaba anneler, oğlum yaklaşık yedi aylık oldu. Ek gidada hazır olarak aldığınız ve bebeklerinizin sevdiği tarhana markalari nelerdir? Simdiden teşekkürler ☺️
bikerem Kahveliseker penelopegurme.com dan aliyordum,sonra bizim babaanne tarhanasiyla devam ediyoruz
Merlinlin Kahveliseker merhaba ben beyorganik markasının probiyotikli tarhanasını aldım geçen gün ilk kez yaptım severek yedi. Bugün tekrar yapacağım. Diğer ürünleri de genel de beyorganik aldım. Epey srastırmısyım. 🌈
Kahveliseker bikerem ona da bakayım o siteyi hiç duymamıştım. Bize de anneanne yapacak insallah da biraz rahatsizlandi yapamadi. Bende tadina baksin istiyorum umarim sever☺️
Kahveliseker Merlinlin karşıma en cok bu marka çıktı valla 🤭 cesaret edemedim. Biraz daha arastirayim☺️ teşekkür ederim
Ebruea Kahveliseker bende beyorganik aldım bebek irmiğini falan da çok güzel severek tüketmişti oğlum
KizimDeniz20 Kahveliseker Ben aşçı anneden sipariş veriyorum ve çok memnunum kızım severek tüketiyor.Son siparişimde ıspanaklı ve mercimekli de aldım çeşit olsun diye onlarıda çok sevdi 😊
Cns_28 Kahveliseker çok fazla marka denedim e bebeğiki de dahil ama oğlum hiçbirimi sevmedi bende baktım tadına bende sevmedim açıkçası. Bize babaannemiz yaptı çok güzel oldu bayılarak yiyor oğlum. En güzeli ve en temizi kendi yaptığın aslında 🌸
Kahveliseker Cns_28 Aslinda dediginiz dogru bende tahmin ediyorum asagi yukari tadlarinim nasil olduğunu ama yine de iyi bir marka varsa tadina baksin istedim. Anneannemiz hasta biraz o yapana kadar degisiklik olsun dedim ☺️ sebze ve yogurt corbalari arasinda gidip geliyoruz 🤭