Phtc Kızlar sağlık ocağından d vitamini verdiler. Fakat ben bu aşamada kullanmak istemiyorum çünkü bebeğim henüz 2 haftalık,doğru mu yapıyorum,sizler kullandınız mı?
Durununannesi11 Phtc ben kullanıyorum ama sağlık ocağının versiğini değil o kabız ve gaz yapıyor welcare kullanıyorum hem içeriği temiz sağlık ocağınınkünde paraben var bide bence kulanmalısınız d vitamini bebğinizin kemiklerinin gelisimi için önemli bide benim arkadaşımın 8 aylık bebği var kullandığı halde 8. Ayki tahlillerinde d vitamini eksikliği çıkmış ek damla vermişler doktorunuzu dinleyin bence
Sarelim Phtc D vitamini ihmale gelmez. Malum kıs aylarından itibaren gunes gormedı çıcuklar. Bıngıldak kapanmadı için D vitamini sart. İhmal etmeyin. Doktorunuzdan baska isteyen. Bn decatabs d3 kullanıyorum
fatima valla ben hiç kullanmadım,5 aylığız doktorlara sorsan kullanmak zorundayız, araştıyorum faydası var evet ama zararıda var. anlamadım her kafadan bir ses çıkıyor. bir problem yaşamadık hamdolsun bizede 15. günde vermişti doktorumuz.
Phtc Durununannesi11 bilgilendirmeniz için çook teşekkür ederim, sizin bebeğiniz ne kadarlıktı başladığınızda
Durununannesi11 Phtc 15 günlükken başladım hatta ozamn sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum baktım gaz kabız bide araştırınca pareben olduğunu öğrenip değiştirdim şuan kullanmaya devam ediyorum arada unutuyorum ama genelde veriyorum
Phtc Sarelim hastaneden çıkarken d vitamini verilmedi, 1 haftalıkken sağlık ocağına kontrole gittiğmizde orda takibimi yapan hemşire verdi, size Doğum doktorunuz mu yazdı?