Mislina Selam arkadaşlar kızım 3 ay 20 günlük 5.500 kilosu var uzun minyon tipli ve herkes çok zayıf diyor psikolojim bozuldu artık kimseye laf anlatamıyorum😓
Mmmxray Mislina sağlıklı ise Doğum kilosunu yaklaşık olarak ikiye katlamışsa artık zayıf diyenlere 💩 yemek düşer . Aaay bu bebek zayıf bu bebek küçük insanların psikolojisini bozuyorlar canım benim oğlumda üç aylık çok hareketli boyu uzun zayıf görünüyor çok biliyor herkes amaaan boşver takma. Sağlık ocağındaki ebe ve çocuk dr larını dinle birtek
Metindamla Mislina benim bebeğim de 4 aylık 5600 artık milletin bu nasıl 4 aylık bebek demesinden bıktım çok üzülüyorum dışarı çıkasım gelmiyor. Siz sadece anne sütü mü veriyorsunuz
belinaybeyza Mislina artik psikoljm bozuldu bu konudan diyebilirm aslinda kilosu normal ama cevredekiler yuzunden kafama cok takiyorum artik 😣 bazen kizima bakamiyomuyum dye dusunup oturup bi guzel agliyorum 😣😣
Pedalizaa Her bebek kilolu olacak diye birşey yok bu İnsanları anlamıyorum bebeğin sağlıklı ise ve doktorun kilosu hakkında endişe edilcek durum görmediyse hiç kafana takma. Kontrolunde özellikle sorun kafanız rahatlasın. Siz de hiç üzülmeyin. Kulak asmayın derim. 💙
Mislina Sarelim ilk ayında 1 kilo aldı sonraki aylarında 400 5000 gr aldı ebe kilo alımı iyi degil dedi
HamzaSiracveBen Mislina hiç üzülme kuzum aynı sorun bız dede var bugun 4 aylık olduk dogum kılosuna gore benım oglanda cok az kılo almıstı doktorumuz nerdeyse hıc almamış dedi ama 3 ve 4 aylarında boyle kılo kaybı yada almama gibi sorunlar oluyor zaten cevreye ilgisi artıyor filan dedi ben ucuncu ayın basından su gectıgımız haftaya kadar sırıngayla mama verıyordum düşün her yolu denemelıyız bu surecte 😌😌😌
Melisyldz Mislina bnm bebegimede hep zayif diyolar ayy büyümedimi diyolar niye zayif diyolar bnde agizlarinn payini veriyorm kimsenn çocuğunuza bisy demesine ve sizin moralinizi bu skilde bozmalarina izin vermeyin bnce doktorum kontrolrde hep diyodu minyon bi bebek oluck diye zaten babasida kisa boylu ve zayif ve genetikten kaynaklanıyo bnce cognlkla onemli olan sağlıklı olmasi cok şükür 🙏 kilolu olsaydida obez mi bu cocuk derlerdi emin olun
Gkceemr Mislina sağlığı yerindeyse bence hiç takma canım ağzı olan konuşuyor sanırsın bunu diyen herkes 5,6 kiloluk bebek doğurdu 🤨
Sezenkumsal92 Mislina aynen bnnde bu ay almamis bzinkisi 2. Ay kilosunda kalnis 2845 dogdu 5550ydi 3 ay 7 gnlukken cok morelim bozuldi basimda cadi bir kaygana var mama mama die yapmadigini edmedigini birakmadi 1 ogun vermeye calisiyorm bi icio bi icmio 3 4 gndur de icmiyorr zaten hic icmesini iatemiyordum da
green Zayıf ya da kilolu olduğuna doktor karar verecektir.siz etrafa Neden kulak asıyorsunuz ki ? Herkes zaten konuşmak için bahaneler arar,takmayın siz üzülürseniz bebişiniz de hisseder sıkıntıya girer 🥰
Dnzkizi Mislina benimde kizimin kilosu ust sinira yakin dedi doktor ozamanlar meme mama gidiyorduk mamayi kesmistim ve kilosunun boyle oldugunu duyunca asiri mutlu oldum eve gekdik kayinvalideme soyledim kilosu ust sinira yakin sutum yetiyormus diye o da aman ne biliyo o doktorlar zayif bu cocuk sen emzirmeyi de azaltirsin simdi dedi 🤦♀️
Mirayneva O neki canım bana da cocuga bakmamısin kendin yemisin diyenler oldu ama hepsi icin kulak ardı ettim cocuk benim cocuk kilo benim kilom onlara ne 😀