efuchan Kızlar selam çocuğun ateşi dünden beri 38altına düşmedi soğanla ilgili bi şey görmüştüm forumda bulamıyorum ayak altına diye hatırlıyorum deneyenler yardımcı olabilir mi ilaçlar fayda etmiyor
Yasemin34 efuchan salgın var şuan inatcı ateş ondan düşmüyor acile gidip baktırıp serum taktırın soğanla falan düşmez geçmiş olsun birde diş olabilir mi
Mabelmom06 efuchan soğan değil ama bu karışımı okumuştum . Bir kavanoza 3-4 diş sarımsağı ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağ koyuyosunuz bi kaç saat bekledikten sonra sadece yağ olan kısımdan bebeğinizin ayak altına sürüyorsunuz bunu 3-4 saatte bi tekrarlamanız gerekiyor çok geçmiş olsun 💐
Zeynepkfa efuchan soğan degilde sarımsak uyguluyorum ben, sarımsağı ezip içine biraz zeytinyagı karıştırıyorum sonra ayagının altına yaglayıp üzerine çorap giydiriyorum gerçekten çok etkili inşallah sizede şifa olur geçmiş olsun
efuchan @Yasemin34 @Mabelmom06 @Zeynepkfa sağolun kızlar allah razı olsun acile gittim dün baktı ilaçların dozunu arttırdılar inşallah iyi olacak ama bu sarımsaklı yağı kaydettim notlara lazım olmaz umarım ama olursa uygulayacağım ♡