D-Ayyildiz1 Sizde de uyuttugunuz zaman defalarca kere uykusunda zıplayıp ellerini iki yana açıp gözlerini araladığı oluyor mu bu son 3 4 gündür başladı bizde 107 günlük sebebi ne acaba dalamıyor o yüzden 🤦🏻♀️
Serpil26 D-Ayyildiz1 bizde yaşadık dalamıyor uykuya ben başta emziği ağzından aldığım için diye düşünmüştüm ama atak falan Muş 4 ay fena bir ay maf oluyor insan
D-Ayyildiz1 Adaduygu allah allah iki elini yana açarak mı berinliyor deriz biz ona sanki önceden korkmuş ta uyku da da korkarmış gibi
D-Ayyildiz1 Serpil26 uykuyu da böyle yapıyorsa bu atak bisey demiyorum zaten mızmız bu ara bir yere bırak başlıyor kedi gibi konuşarak ağlamaya dayanamıyorum 🤦🏻♀️
Adaduygu D-Ayyildiz1 benmkinin duzenli ama ocean d vitaminini kullaniyoruz zeyt8nyagi var icinde oda oyle duzenli yapiyo olabilir onu bilemedim
D-Ayyildiz1 Adaduygu valla napcami şaşırdım d vitamini şimdilik yasak bize böbrekte kristalleşme var hafif
Adaduygu D-Ayyildiz1 o zaman ufacık bir damla zeytinyagi damlatin agzina ben d vit once oyle yapiyodum cikamadiginda doktorumuz gaz damlasi vermisti ama ben ilac yuklemeuim demistim arada bi yapin isterseniz tabi doktorunuzada sorunda
D-Ayyildiz1 Adaduygu ben saf z.yagi ağzına veriyorum arada ise yaramıyor ki bu çocuk sırf mama çocuğu da değil nasıl çıkamaz anlamıyorum 🤦🏻♀️ bak unutmuştum 15 20 dakika uyudu uyandı simdi