Alin6272 Kızlar merhaba 2 aylık bebeğim burnunu temizlememe rağmen geçmeyen hırıltısı var uyuyamıyor o ses geldikçe ama duş aldırdım serum fizyolojik le temizlerim gene de geçmiyor
GokturkAlp Alin6272 alerjisi olabilir. Röntgen çekiyorlar sanırım geniz eti vs bakıyorlar. Şuan için zaten serum fizyolojik ile temizliyorsunuz.
Alin6272 GokturkAlp odayı nemlendirmeye deniyecegim bi gidene kadar eskiden de az az vardı ama son 3 gündür aşırı yoğun
paslan Bizde de aynı sorun var klima ve nem oranın az olması etkiledi galiba, doktor 5 6 defa burnunu aç dedi
rua_da_senhora_das_verdades Alin6272 benim oğlumda da oluyor bazen. Dr sütün fazla geliyorsa o da yapar demişti 🤷♀️
Alin6272 rua_da_senhora_das_verdades mama içiyor canım burnu çok tıkalı mukus akıyor yarım saate bir temizlememe rağmen hırıltı horlama tarzında oluyor
Alin6272 rua_da_senhora_das_verdades doktoruyla konuştum girip yada üşütme olabilir burnunu sık sık temizle buhar makinası tak odaya dedi düzelmezse pazartesi götüreceğim
YusuffEymenn Alin6272 Benim bebeğim de öyleydi doktora götürdüm izotonik serum la temizledi. Sonra biz evde 1 paket serumu 1 haftada bitirdik bişeyi kalmamıştı.
Busrminel Alin6272 bebeklerin solunum yolları dar olduğu İçin ufacık toz dahi kaçsa hırıltı sesi yapıyor 1 haftaya geçiyor merak etmeyin çok fazla fizyolojik serum sıkmayın bu sefer orta kulak iltihabı yaparsınız