etipuf Oğlum 4 ay 23 günlük hastalandı dün doktorumuza gittik 4 ay + HİPP KAŞIK MAMASIndan verdi. Bugün denedik ama nasıl yapılıyor ne kadar veriliyor hiç bir fikrim yok. Siz veriyormusunuz nasıl yapıyorsunuz ?
Yamanikomm etipuf bende o kasik mamalari i sormustum ama doktorumuz.onermedi.ek.gidyas gecmeden kullanmayalm gerek yok dedi tabi siz ne.icin kullaniyosunuz bilmiyorum ama.biberona yapicaktim ben iyikide sormusum ama.burada verenler var mutlaka yardimci.olurlar simdi
2cocuklu1anne etipuf üzerinde yapılısı yazmıyor mu? Bi küçük cam kaseye mamayı döküp üzerine ılık su koy
Anaogul etipuf 5, 5 aylıkken başladık bizde 13 aylık hala kullanıyoruz valla ben kıvama göre ayarlıyorum az az yap bebeğin yedikçe arttirirsin ona göre oğlum biberon falan tutmadı ben kasık mama ile biberon mamayı karıştırıp kaşıkla yediriyorum malesef
Asl90 etipuf olabildiğince kullanmayın hazır sonuçta zor durumlarda tabiki olabilir hipp en iyisidr bu konuda arkasında yazıyor nasıl kullanılacağı bende denemiştim ama oğlum sevmedi tarifide hatırlamıyorum arkasında yazıyordu
etipuf Yamanikomm bilmiyorum doktorumuz 4. Ayda kullanması gerek diyerek verdi. Yavaş yavaş meyve sebzede tattır dedi
etipuf Asl90 valla doktor yavaştan başlayalım dedi bizim ishalimiz var alerjiden geçmiyo belkide o yüzden başlattı