Omery Merhaba tam 5 aylık oğlum var. Aslında 3,5 aylıktan beri ufak ufak veriyorum birseyler mesela muz şeftali gibi. Şimdi de korona olduk. Az birsey tarhana versem mi. Tuzsuz falan yapıp
Melek-k Omery baharatlı tarhana çocuğunuzun ileride reflü olmasına sebep olur. Üstelik çok Erken başlamışsınız ek gıdaya
ikizlerinannesi2985 Omery tarhana verecekseniz de bee tarhanası verin. bizim verdiğimiz tarhanalar bebeği mahveder ki tarhana için çook erken.
ozgesahiiin Omery Her bebegin gelisimi farklidir arkadaslar o bi anne sizden benden daha iyi dusunur bebegini dunya saglik orgutu diye tutturdunuz.Benim bebegim 5 aylik kuzum seftali avakado karpuz suyu vs veriyorum hicbir yan etkisini de goremiyorum kavanoz kasik mamalardan veriyorum formula mamalarla cocuk doymuyor ki zaten 6 ayina ne kaldi bosver kuzum ver gitsin
saripasaninannesi Omery ver canim. Ilerde sole olur bole denilmesjne bakma millet felaket tellali masAllah, 1 seferde dunya basina yikilir diye dusunuyolarz 5 aylikken bende verdim tarhana duan en sevdigi corba
ikizlerinannesi2985 Omery tarhana için erken bence. çünkü çok baharatlı. tuzsuz vereceğim demişsiniz ya onu diyorum. veriyorsanız da bari bebe tarhanası verin. yoksa bebek sizin, kimseyi ilgilendirmez. isterseniz doğduğu gibi verin. sadece tavsiye verdim🌸
Omery ikizlerinannesi2985 tarhanayı kavınvalidem yaptı. Hiç bAharat yok içinde. Vermek istememde ki sebepte korona olduk. Vİtaminli çareler arıyorum.
Omery ozgesahiiin kesinlikle boş yapıyorlar. Veriyorum normalde zaten ufak ufak şimdi korona olduğumuz için ekstra vitamin saglamak istiyorum bebeğime. Her bebek bir değil algılamakta sorun yaşıyorlar. Ki zaten ek gıdaya başladığımı belirtmişim onlar vermiyorlarsa yorum yapmasınlar. Avokadoya labneye de bu ay başlıyacagım
saripasaninannesi ozgesahiiin hay aklinla bin yasa ya masallah herkes bilmis bilmis, yok orgut yok uzman, yok ilerde su olur bu olur. Gorende 20 sene boyunca ayni gidayi yedircez zannedicek. MasAllah bi kuralcilik almis basini gidiyo. Salin su bebekleri Allah askina ya
Omery saripasaninannesi nasıl yapıyordunuz. Ben normalde tarhana sevmem. Hiçte kullanmadım. Kayınvalidemin yaptığı tarhanadan yaptım bugun.az birsey zeytinyağına bir kaşık tarhana koydum 1 su bardağı kadar su ekleyip pişirdim
saripasaninannesi Omery 1 cay kasigida tereyagi koy canim, hem lezzetlendirir hemde dogal kilo aldirir. Bende ayni yapiyodum. Sizin tarhana nasil bilmiorum ama toz tarhanaysa eger onceden biraz islat, cozulsun. Sonra ayni sekilde yap
NaimeYilmaz Merhaba annelerimiz🌹 Platformumuzda yargılayıcı yorumlara ve hakarete yer vermiyoruz. Her iki konudan da uyarı verdiğimiz annelerimizin tekrar etmemesini diliyorum. Mutlu forumlar 🙏