onemummytwogirls Merhabalar anneler Evime cam balkon yaptırmak istiyorum ama çok çeşiti var ve çeşitler arasında çok fiyat farkı var sizler hangisini kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz sizlerden bir fikir almak istedim
mustafayamaninannesi onemummytwogirls bizimki siyah camlı olanı bronz kenarlı memnunuz dışardan içerisi beyaz camdaki gibi gözükmüyor
Beyzza onemummytwogirls kullanım amacınına göre değişir bu durum sıcak tutsun diyorsanız tabiki Çift ısıcam balkonunuz teras gibi büyükse yine çift ısıcam ama normal bi balkon sadece kapalı dursun biraz güneşi engellesin diyorsankz tek cam siyah tercih edebilirsiniz. çift cam kullananlarda burada gördüm arasına toz girenler olmuş ama ne annem ne ben böyle bi sorun yaşamadık
PasaAnnesii onemummytwogirls benim evimin balkonu öyle katlanır cam kesinlikle filmli yaptırın simsiyah olsun içerisi görünmesin
kartopu23 onemummytwogirls özellik eklendikçe fiyat artar. Isıcam, temperli, renkli, jaluzili vs vs. Genellikle temperli ısıcam tercih edilir. Yani kırılmaz çift cam. Kaliteli ürün seçerseniz terleme gibi sorunlar olmaz.
onemummytwogirls mustafayamaninannesi bende siyah cam istiyorum dışarıdan görünmesin diye ama yapısına karar veremedik bir türlü
mustafayamaninannesi onemummytwogirls valla tek cam ama ısıcam da olabilir tek oluyorsa çift cam değil pek anlamıyorum 2 sene oldu kapatalı hatırlayamıyorum canım
onemummytwogirls Beyzza çift camda ısıya etkisi oluyor mu peki ısı cam olmasa da açıkçası evim çok sıcak ve gaziantepteyiz yılda bir ay bile kara kış olmuyor ondan sordum yeterli olur mu acaba
mustafayamaninannesi onemummytwogirls kışın soğuğu kırdı yazın havalar çok sucak malum serin diyemem akşam güneş bakıyor sıcak oluyor gerçi benim camın bi kanadı açık belki ondan sıcağı kırmıyor
Deletedmom27337 onemummytwogirls nemden içinde su izleri oluyormuş galiba. Bende cam balkon yaptırıcamda ondan dikkatimi çekmişti
Beyzza onemummytwogirls annem ankarada terası önce tek cam kaplattı memnun kalmadılar ne soğuk ne rüzgar açısından sonra çift cam yaptırdı onu söküp şimdi memnun ama size antepte tek cam yeter bence ankaranın ayazı meşhurdur malum