maras46 bitki çayına mı ilk defa duyuyorum hemşireniz sanırım 20 yıl önceden kalmış kafası. Ben böyle karışım vermiyorum. Hepsi ayrı şekilde damak tadları gelişsin neyin ne olduğunu bilsinler :) haşlanmış yumurta, peynir, pekmez. Pazen pancake yapıyorum. Yumurta sarısı, yarım muz, 1 kaşık tam buğday unu çay kaşığının ucuyla karbonat. Çok az zeytin yağında pişiriyorum bu onun kahvaltı öğünü oluyor zaten başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Ruzgarsmummy o labne de tuz var bende baktım ona normal beyaz peynir olsa suda bekletirdim ama labne olunca tuzu alınmaz sanırım
Ruzgarsmummy o labne de tuz var bende baktım ona normal beyaz peynir olsa suda bekletirdim ama labne olunca tuzu alınmaz sanırım
melisitos metod olarak aynı gitmişiz yazdıklarınıza benzer öğünler oluşturuyorum :) bugün muzu ağzına götürüp ısırmasını sağladım böyle böyle çeyrek kadar yedi. Diğer meyveleride şeftali, kayısı böyle yedirmeyi düşünüyorum en azından yumuşak meyveleri :)
melisitos metod olarak aynı gitmişiz yazdıklarınıza benzer öğünler oluşturuyorum :) bugün muzu ağzına götürüp ısırmasını sağladım böyle böyle çeyrek kadar yedi. Diğer meyveleride şeftali, kayısı böyle yedirmeyi düşünüyorum en azından yumuşak meyveleri :)