Ugggg Gokbayes2018 adını yanlış yazmi olabilirim ama barsello gibi biseydi sanırım bayisi varsa yakinindan alabilirsin orijinal gibi ayni
eylulb Gokbayes2018 onun yerine muscentperfume var instagramda nerdeyse her parfümün doldurmasını yapıyorlar nich parfümlerin bile. Ve bayağı da kalıcı tavsiye ederim 😊
Gokbayes2018 green Hanı içimizden bir arkadas emindir memnun kalmıstı belki dıye yazdım 🤷♀️🤷♀️ 100 küsürlü fiyatlara tester olurmu onu bilmiyorum
Gokbayes2018 KaSeAy orjınal mi canım gercekten, instagram sayfasında var oraya baktım 100 TL altında parfümler. Hayır ucuz olsun tabide orjınal verirlermi bu fiyata
KaSeAy Gokbayes2018 Barkod taramasından geçirdim orijinal uygulamayı indirip kişiyi aratabilirsin. 75 tl ye birsürü marka parfümler var. Ben aldm cok memnunum. Satıcıya merak ettiklerini sorarsın ben neden uygun oldugunu sordugumda tester oldugu için demişti.
Gokbayes2018 KaSeAy indirdim arattım ama çıkmıyor sayfa. Bak şimdi barkotunu arattım deyonce bende İnandım. Ama sayfayı bulamadım ya
KaSeAy Gokbayes2018 Modacruz adını söyle ben seni etiketliiyim. Ben victoriasecret aldm ama chanel in da var gzl onlar da