Karadeniz61 Aslında prima premium care kullanıyorum ancak tanesi en ucuz 1.5₺ ye geliyor herkes sleepyden memnun tanesi 0,8₺ bebeğim 4 aylık primadan memnunum ama sleepye geçsem mi? bebeğimin bezini çok sık değişiyorum kaka yaptığı gibi altını değişiyorum
damlaozsoy Karadeniz61 ben en baştan beri sleepy natural kullandım açıkcası ne pişik ne sızdırma yaptı, dediğiniz gibi devamlı değiştiriyorum bende o yüzden sorun yaşamazsınız umarım
Defneninannesi1108 Karadeniz61 primaa asiri pahalı geliyor sonucta yenidogan cok kaka yapiyor. Basindan beri sleepy natural kullandim cok memnunum simdi 1 yas külot beze gectim böyle bi rahatlik yok
EsraVolkan Karadeniz61 yapısı prima’dan daha kalın. Ben premium care’den aktif bebeğe geçmiştim. 7 aylık olduktan sonra sleepy ve farklı markalar denedim. Gündüzleri sleepy külot bez, geceleri prima Kullanıyorum 22 aylık oldu artık.
Polikistikannee Karadeniz61 7 aylik olacak birçok bez denedim prima gerçekten güzel ama maalesef aşırı pahali sleepy natural kullaniyorum uzun zamandır yapisi biraz kalin evet ama pisik tasma vs yasamadik gayet memnunum
Eyllece Karadeniz61 sleepy güzel ama primaya göre kalıpları dar. Ben denedn iksinide primada 2 numara sleepy de 3 numara tam oluyor. Bi tek bundan hoslanmadm onun dısında sleepy ii. Trendyoldn toplu alırsan daha ucuza bile gelyor