yuhibu1920 Kızlar demir eksikliği için keisn sonuç veren tarifleriniz var mı oğlum demir ilacini icmiyor bir türlü kusuyor 😔
TinkyWinky yuhibu1920 benim oğlumda da Demir eksikliği var sprey şeklinde doktor verdi bize bir şekilde oyuna getirip içiriyorum veya meyve suyu yapıyorum sevdiği onun içine katıyorum tadını bastırsın diye
TinkyWinky yuhibu1920 kuzu eti haftada 4 gün ,pekmez ,kuzu ciğer ,yeşil mercimek ,kemik suyu bunları önerdi doktorum
Aygnnezgii yuhibu1920 yuhibu1920 Mamasina katiyordum d3 ben ocean kullandım tamamlamadigi için doktor pedia D3 verdi çabucak tamamladı
yuhibu1920 TinkyWinky bizimki şırınga şeklinde oğlum hangi ilacı görürse görsün direkt kaçıyor kafasını sallıyor 😔 göstermeden vermeye çalışıyorum anliyor ağzını bile açmıyor
yuhibu1920 TinkyWinky ben onların hepsini yaptım doktora götürdüm demir değerleri yerlerdeydi 4 yazıyordu sonucunda 🤦
yuhibu1920 Aygnnezgii bizim değerlerimiz çok kötüydü bir ilaç verdi şuan adı aklımda değil sarı büyük kutu şırınga şeklinde anca bu tamamlar dedi çok düşük çıktı çünkü
TinkyWinky yuhibu1920 sevdiği bir yemeğin içine katsanız [bilinmeyen] hemoglobin mi ferritin mi 4 benim bebeğimin de hgb 9.4 ferrritin 5 depoları bomboş dedi doktor😒