Minelin_Annesi ilknurgoksu aslında hediye paketlerimizden birinde 3 numara aktif bebek bez çıkmıştı hala duruyor. Şu anda premium care 3 kullanıyorum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim🙏🏻🥰
Damla91 Kbrarslannnn Kesinlikle Prima Pampers Pure. Hepsiburada’nın kendi satıcısından veya hepsiexpress marketten günlük indirim kuponlarıyla alıyorum. Hiç sızdırma yapmıyor. Çok övüldüğü için bir kez sleepy bio natural kullandık ve hüsran çişte kaka da sızdırdı 👎🏻 Pampers fiyatı yüksek gelebilir ama 12 saat gece kalsa bile ne sızdırma ne pişik yapıyor. Bazı markalar gibi saat başı değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz.
Aminisinannesi ArasUras aynen primanim icerigi malesef temiz degil pure soft temiz ama cok pahali sleepy de temiz
Sedanuratass- Kbrarslannnn 2 oğlumu da minies kullanıyorum çok memnunum 😊 Islak mendili de harika dokusu falan 🤍🌸
Kgs2110 Sleepy natural kesinlikle yaz ayları için uygun değil. Kıpkırmızı yapıyor kenarları iz yapıyor. Üstelik bacaklardan taşırıyor. Prima en iyisi. 1 aydır primaya geçtik asla ne iz , ne taşırma yapmıyor. Öneririm.
Busu Kbrarslannnn sleepy ekstra 👍🏻👍🏻👍🏻 bir kere bile ne kakası ne çişi çıkmadı dışına [bilinmeyen] baldırlarında çizgi yapmıyor mu iç bariyeri? Bir de primanın hangisi acaba
Kgs2110 Busu hayır yapmıyor. Premium care de kullandım aktifte. İkiside yapmıyor. Premium care her yerde bulunmuyor malesef aktif kullanıyorum. Kokusuda hoşuma gidiyor. İdrar kokusuda olmuyor. Sleepyde bir kere çiş yaptığında bile koku oluyordu. Aktifi gece boyu değiştirmiyorum. Sabaha yine mis gibi kokuyor ☺️