Justmomy Evde bebeğim için havuz almak istiyorum i. Hem biraz yüksek büyük hem de maximum 100 TL ye güzel havuz nerden alabilirim siz nerden aldınız
hunilimomm Justmomy gecen çarşıdan bi mağazadan aldık biz 85 TL baya da büyük hic internetten almak aklımıza gelmedi 😂
Fun Justmomy bu baya iş gördü kızımı sıcaklardan parka çıkaramadığımda baya vakit geçirdik 100 küsür liraydı
mustafayamaninannesi Justmomy trendyoldan 4 boğumlu aldım ben çok severek oynuyor 140-100-70 ölçüleri
91817161 Fun markası neydi, bende spaya götürüyorum 2 defa gittik ama eve almak istiyorum hastalıklar arttı korkuyorum
Fun 91817161 trendyoldan almıştım kızım 18 aylık olduğu için 2 boğumlu aldım yeterli oldu 3 boğumlu olanlarda var derin oluyo. Ama siz daha çok spadaki havuzlardan düşünüyorsanız daha farklı onlar tabii
Fun 91817161 tabii memnunum eşime sordum 140 TL olduğunu söyledi içi zaten pofuduk istediği gibi zıplıyo düşse bile sorun olmuyo
Fun ReisinKizi tam linkini bulamadım ama aldığımız marka bu. Aldığımızın bir büyüğü Buda https://ty.gl/pilg5l7k tükenmiş olabilir çıkmıyo çünkü. Aldığım 140 tlydi bu arada