[silindi] Ben bu zamana kadar hiç uyandırmadım hep kendi uyandı ama baktım artık uyanmıyor gece 1 kez uyanıyor sonra sabah . 1 de emip uyuyor gece sonra belki 3,buçukta uyanıyor belki hiç Uyku kalitesi ve düzeni için uyandırmayın 2 aydan sonra diyorlar ne yapayımn
noluyoya [silindi] bence dayanamaz çocuk o kadar süre. uyandırıp verin hatta ben bazen çok lıpırdamaya başlıyo uyurken alıyorum hiç uyanmadan emiyo yine aynı şekilde yatağına bırakıyorum benim bebeğim 3 aylık bu arada
HiraNurveAnnesiii [silindi] benim kızımda uyanmıyordu ama ben yinede kalkıp emziriyordum ,bence emzirmelisiniz
Mihrimah3 [silindi] doğru diyolar sakın uyandırma yenidoğan değil artık sarılık tehlikesi yok benim doktorum acıkınca kendisi uyanır uykuda beslenme kadar önemli bi ihtiyaç demişti
Damla29 [silindi] anne kalbi ya açsa aç uyursa diye düşünüyor ama onlarında uykuya ihtiyacı var benim yaptıgö yöntem 4 saat uyutmak tı yani 4 saat sonunda uyanmazsa mamasını verip uyutuyordum yada emzirip sütüm varsa 4 saati geçirmiyordum ama büyüdükçe bıraktım onu 6 saat kesintisiz uyuyor suan 11 aylık bazen 7 8 saat uyuduguda oluyor 2 saat 3 saat cok erken ama siz bilirsiniz 4saat normal bi kaç yerde okumuştum zamanla süreyi uzatırsınız
Birannebirbbeek Benimkide uyanmıyor daha dün doktora sordum bizimde 2.5 aylık 4saatte bir verebilirsin uyuyorken dedi
Uygurelif [silindi] canım benim bebeğim 2 ay 15 günlük benim çocuğum saat 9 buçukta yiyor gece 2′de uyanıyor bazen 3 gibi uyanıyor sonra sabah 6′da uyanıyor sonra Sabah dokuzda uyanıyor ama gece uykusu sağlam sabaha karşı daha sık uyanıyor 9 ve 3 arası gayet normal benim ablam 3 tane çocuk büyüttü üçü de sağ salim Maşallah benim ablam dedi ki Korkma benim büyük kızım 6 saat uyuyordu daha küçükken Tabii ki yine bir doktora danışmak lazım ama ne çocuk sağlıklıysa Korkma derim
Ebru7 [silindi] benm bebegm de 2 bucuk aylık geceleri 6 saat uyuyabilir dokunma uyanmıyor sa dedi. 6 saat dolarsa uyandırıp içirebilirsin. Yani gece 1 seferlik 6 saat içmese skntı yok. Ben öyle yapıyorum 10 gundur canım
1ana1bebe [silindi] kilosuna göre doktor karar verir ama bence kaldırmayın uyku kalitesi bozulmasın ilerde zaten uyanıyor sürekli
Deletedmom5284 2 aydan sonra gerek yok, ben kızımı tam 2. ayda uyandırmayı bıraktım, kilosu önde bile gidiyordu, zaten doktorum o uyanmadıkça uyandırma dedi, 6-8 saat uyurdu gece
Kubrik5734 [silindi] kuzuk benim kizim bugun 3. Ayina girdi 2. Ayin basinda sadece mamaya gectik sutum kesildi mama aldigi halde gece iki kere uyaniyir yani anne sutuyle gece bir kere uyanmasi bana garip geldi sen uyandir emzir
asliuyar Benim bebiş de 2 ay 20 günlük. 6 saate yakın uyuyor. Daha önce uyandırsam da içmiyor. Uyanmıyor. Bıraktım artık. Igıldayınca alıyorum koynuma. Onun dışında uyandırmıyorum. Bi sorun olsaydı kilodan bezden anlaşılırdı herhalde 🤨
Tubafadime [silindi] canim benim bebeğim 1 ay 11 günlük uyuyor 2 saatte 1 kalkıyorum emziriyorum 1 göğsümü emiyor 2. Vermeye çalışıyorum emmiyor agzini dahi açmıyor. Sonra sabaha karşı kendi uyaniyor. Ama suan sizde 3 yada 4 saatte bir emzirin bence acikiyorlardir. Benim ki acikiyor ama uyanmiyor verdimmi de emiyor.
[silindi] Tubafadime gece 1 de uyuyor zaten emzirip uyuyor 3buçuk gibi uyanıyor ya da 5te sonra bidaha sabah 7-8