25moonlight2021 Hanımlar merhaba, bugün ek gıdaya başlayacağız doktor yoğurtla başlayın dedi. Yoğurt mayalamak için açıl süt bulamadım sadece pazar günleri köylüler pazarda satıyormuş. Binde ki yoğurtluk sütten alıp mayalasam olur mu siz yaptınız mı
Deletedmom0099 25moonlight2021 evet hatta altın süt yazan mavi gibi şişede ama kapağı gold renkte olan var onunla daha güzel oluyo
Gycl 25moonlight2021 ben denemedim ama arkadaşım bimin şişe sütünden yapıyor yoğurdu altın süttü sanırım ismi çok güzel tutuyor.
25moonlight2021 Bety sanırım kaynatılmış süt olduğu için ısıtılıyor sadece. Öyşe duydum ben daha yapmadım
mltmkrkl ArtHistory benim mayan yoktu aktivia sade ile yaptım 1 litre süte 1 yemek kaşıgı maya şeklinde ufak kavanozlara böldüm sonra ısıttı fırını 50 derece de kapadıkntan sonra fırını iyice örtülmüş kavanozlara koydım içinde 5 saat beklettim daha sonra çıkardım kapaklarını açtım ortam ısısında olana kadar beklettim sonra agzı açık şekilde buz dolabında durdu 4 5 saat öyle taş gibi olmuş
mltmkrkl 25moonlight2021 valla ben kaynattım birinin videosunu izlerim kadın dedi ki öyle denedim ama güzel tutmadı o yüzden ben de kaynattım