8gunes-yildizi 6 aylık oğlum isilik oldu çok sıcak evin içi bile nasıl geçer. Günde iki kere duşa sokabilir miyim
Yazaksami 8gunes-yildizi hergün yıkayıp pişik kremi sürüyorum. Özellikle boyun çevresi, alın saç dipleri kol ve bacak kıvrımlarına.. böyle böyle azaldı bizimki
inci_34 8gunes-yildizi yıka canım bişi olmaz hem misler gibi rahatlar uyur hemde isilikleri geçer Sonra kurula pıt pıt kremlerini sür
irva 8gunes-yildizi Gül suyu ile sil canım isilik olan yerlerini iyi geliyor.Ben günde 3 kez sokuyorum duşa zaten çok seviyor.
Bsrkk 8gunes-yildizi her defasında şampuan/sabın kullanmadan 2 kez 3 kez yıkayabilirsiniz. Cereyanda kalmasın, kulakları kurusun hiçbir şeycik olmaz Allahın izniyle. Bu sıcaklara biz dayanamıyoruz onlara daha zor 😅
8gunes-yildizi inci_34 ben de tereddüt ediyordum yıkıyıncan aslında çok rahat uyuyor, sudocrem değilde mustelanınkini kullanıyorum o da olur mu
8gunes-yildizi Bsrkk ya çok sağolun🥰bu arada sanırım dün cereyan da kaldı gözlerim şiş bir gözü akıyor hapşuruyor ve burnu akıyor ne yapmak lazım bi fikriniz var mı, bol bol emziriyorum ama 🙈
GokSuM 8gunes-yildizi günde 2 kere yıkıyorum ama teni zarar görmesin diye sabun şampuanı çok ihtiyaç olmadıkça kullanmıyorum. Çok temizlik de cildi tahriş ediyor çünkü. Su ile temizlendiğinde vücudu da serinleyince isilikler sönüyor hemen iyi geliyor.
Miskokulu2 8gunes-yildizi burda okumuştum iyi geliyor diyenler vardı. Kızımda isilik olmuştu sürdüm anında geçirdi.
Bsrkk 8gunes-yildizi bu durumda doktora danışmakta fayda var. En azından Siz ıhlamur için, sizden bebeğe de geçiyor bebeğimde burun tıkanıklığı vardı doktorumuz öyle söylemişti bana.
Dn123 8gunes-yildizi ben gunde 2 kez sabunsuz küvete sokuyorum saçını y9kamiyorim yatmadan 8nce de normal banyo yapoyor. Isilik var bizde de
8gunes-yildizi Dn123 dün ben de öyle yaptım inşallah geçer [bilinmeyen] deneyeyim [bilinmeyen] deneyeyim [bilinmeyen] teşekkür ederim yapayım