Tbaltn 18 aylık kızımın aşılarını yaptırdık ve ateş yaptı bu durumla karşılaşan anneler var mı ? Neler yaptınız ? Kaç gün sürüyor ?
Gamzosgamzos Tbaltn 6 8 saat arayla calpol verebilirsiniz 38 i geçerse bizde yapmamıştı 18 ay aşısı ateş ama menenjit aşısı yapmıştı doktorumuz dediğim gibi 6 8 saat arayla calpol önermişti ama 2 günden fazla sürerse ateş aşı ateşi değildir aklınızda bulunsun 2 günden fazla sürerse doktora getirin geçmiş olsun
Asbekel Tbaltn diğer aşıların hiçbirinde sıkıntı yaşamadık ama 18 ay bizde de ateş yaptı hatta 39 u gördüğüm oldu. Üç gün sürdü hatta panik yapıp üçüncü gün doktorumuza gittik olabileceğini söyledi. Calpol kullanabilirsiniz ve ılık duş soğuk uygulama rahatlatıyor
Msh Sali gunu bizde yaptirdik .Bugun atesi cikti asidan mi bilmiyorum asida hemen ates olmaz mi ?Bir kac gun sonrada ates cikabilir mi ? Bilgisi olan yanitlarsa cok sevinirim .
1yenianne 18 ay benim oğluma da ateş yaptı bide 2 ay aşısı yapmıştı. Ertesi güne geçti ama ben oda ısısını aynı tutmaya çalıştım 37.5 geçince calpol verdim hava da sıcak olduğu için ateş yüksek çıkıyor bulunduğu oda ısısı yüksekse ısıyı düşürün. Geçmiş olsun.
Tbaltn 1yenianne klima açıyorum Allahtan serin oluyor zaten düşüyor sonra çıkıyor umarım cabucak atlatırız.