GiybetReis Kızlar selam, balkonumuza karıncalar yuva yaptı. Salatalık koydum gitmediler. Bebek pudrası koydum gitmediler. Başka doğal yöntem bilmiyorum. İlaç verip öldürmekte istemiyorum. Var mı kesin çözüm bildiğiniz?😟
Arifeeee GiybetReis balkonunuzun görünmeyen yerleri varsa eğer oralara depo yapmış olabilirler. Ufak bir kırıntıya bile geliyorlar. Dip bucak temizlik şart. Yine gitmezlerse ben olsam ilaç kullanırdım. Bende 1 aydır hamam böceği ile uğraşıyordum.kapi pencere acamaz olmuştum. Muhtarlıgi aradım geldiler ilaçladilar bahçeyi.
Deletedmom896 GiybetReis Benim de yeni misafirlerim karıncalar Arada elektrik süpürgesi ile çekmiş bulunuyorum vicdanım rahatsız oluyor ama çözüm bulamadım sirke deneyeceğim
Nefeshiramm GiybetReis sirke limon karıştırdım sıktım günde 10 defa ve cif döktüm delilere çıkmasınlar diye 3 günde gitti
Lidya-t Limonla,sirke ve suyu karıştırıp geçtikleri ,çıktıkları yerlere sürekli sık bende aşırı vardı şuan hiç biri yok ortalıkta
uyumayankoala GiybetReis Ben geldikleri yerlere sirke püskürtmüştüm bir daha gelmediler, isterseniz deneyin. Onun dışında annem defne yaprağı ve tarçın dökerdi, o da etkili baya
GiybetReis Deletedmom896 uyumayankoala sirke ve limonu denedim. Üzerinden geçip yine yuvaya gidyorlar bilginize😅
Mirac_21032019 GiybetReis annemin evini istila etmisler birisi karinca icin tebesir satiliyo ondan alin demis aldi serpti kadin meger öldürüyomus kacirmiyomus cok uzulduk gercekten.Hic kalmadi evde nasil bi zehirse artik.
sehribannn GiybetReis tarçına gelmiyorlar ama sonra yine baska yerden çıkıyorlar benimkiler ne yapacagimi saşırdım🙄
GiybetReis sehribannn bende pudra döktüm bi deliğe. Hemen 10 parmak üstünde baska delikyen girip çıkmaya basladılar😅
Deletedmom27337 GiybetReis bebek pudrasıda çldğrğyormuş. Ölmeden de kaybolmuyorlar malesef. Bayer Karınca Yemi alabilirsin yuvada topluca ölüyorlar
Bezelyeveannesi GiybetReis biyerde okumustum limonu dorde bolup ustune nane koyun diye ama denemedim tabi