Ebruuu0648 Kızlar 5 aylık bebeğim var ,sorum şu siz bebeğiniz 5 aylıkken ya da 5 aylık ise uyku düzeni nasıl bizim iyice maffoldu düzen falan kalmadı.
Fata2014 Ebruuu0648 benim de 5 aylıkken uyku düzeni bozulmuştu hala da düzensiz maalesef 9 aylık olduk
KoalasMom Ebruuu0648 5 aylıkken ortalama 3 uyku yapıyordu az uyursa 4. Uykuyu şekerleme gibi yapıyordu. Son uykusu en geç 5 buçuk 6 gibi bitmiş oluyordu 9 gibide gece uykusuna geçiyordu.
Morfrenk Ebruuu0648 4 aylıkken uyku düzeni çok güzeldi, 5.ayda 1 ay kadar bozuldu 6.ayda toparladı 3 aydır zaten berbat. Şuan biraz daha iyi gibi 10 aylığız. Sabah erken kaldırmak çok önemli
Ebruuu0648 Heyecandorukta ay canım aynı durumdayım saat başı kalkıyor gündüz zorla uyutuyorum dişten mi acaba
Ebruuu0648 KoalasMom 3 uyku yeterli olur mu kuzum ben en az 4 5 uyku yaptırmaya çalışıyorum abartıyorum galiba
Fata2014 Ebruuu0648 başa çıkmak mı sabır diyorum bazen çok sinirleniyorum artık bebeğime de kızıyorum sonra büyük pişmanlık sonra eşime sayıyorum vs vs 😂😂
KoalasMom Ebruuu0648 Canım toplam kaç saat uyuyor gün içinde? Çok fazla uyuyorsa gece uyumaz bende 4-5 uyku yaptırıyordum araştırmadan önce gece sürekli kalkıyordu meğer çok uyutuyormuşum öyle anlamıştım
Ebruuu0648 Fata2014 ahaha ben şuan ailemin yanındayım kuzum eşim görevde bazen benim arayıp sayasım geliyor da senin kadar şanslı değilim 🤣
Morfrenk Ebruuu0648 olabilir canım 1 kere diş çıkarsın sonra zaten diş gelişini tanımaya başlayacaksın. Tetagil diş jeli al bakalım bir bitkisel zaten elinin altında bulunsun, toz gibi o ağzına dökersin rahatlarsa anlarsın ki diştir
KoalasMom Ebruuu0648 6-7 saat biraz fazla canım düşür bakalım belki o yüzden sıkıntıya giriyordur gece uykuları
Ebruuu0648 Morfrenk alacaktım onu hemşire önermedi bi faydası yok kullanma diş jeli falan dedi bende almadım
ggmom Ebruuu0648 biz 6 aylık olduk şimdi. 5 aylık olduktan sonra asla uyumak istemedi etrafı keşfettikleri icin uykuya direniyor krizlere giriyordu uyumamak için. Şimdi krizleri bitti en azından bizimkinin uyku eğitimi vermeye başladım bugun ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 😂