Oykusmummy Kızlar bir arkadaşımın gelin bohçası var yakın sayılırız. Ama ilk kez duydum beni davet etti. Nasıl birleyen bilen var mı ? Gidenlerin hediye götürmesi gerekiyor mu ? Bilen var mı yardımcı olur musunuz
Mom726373 Oykusmummy kuzenime ben hazırlamıştım hediye olarak, yazma , ipek kese , modern oyasız havlular meyve desenli çoraplar koymuştum sever diye gerçekten de çok sevmişti sizde onun sevebileceği şeyleri hediye verebilirsiniz
Splash-Splash-Love Oykusmummy Ben En güzellerinden seçip koyduğum Tülbent Lif Havlu Çorap Patik Parfüm El kremi Varsa ev terliği koymuştum. Durumunuz varsa bi parça takım da koyabilirsiniz. Ha bir de kokulu sabunları kadife ile süsleyip çeyizliklere konuyor ya ondan da koymuştum. Harika oluyor onu eksik etmeyin 🥰
Zhnce Oykusmummy illa bohça tarzı birsey götürmeye gerek yok Süs eşyası da olabilir biblo çerçeve, mutfakta kullanabileceği birseylerde. Yada madame cocoda falan havlu takımlar var el havlusu gibi onlardan da goturebilirsin Yani bana birisi yazma çorap patik lif getirse hiç memnun olmazdım sanırım 😄
Prenseslinam Oykusmummy yok hediye goturmuyorsunuz karsi tarafa hazirlanan bohca gider onuda damat yada gelin tarafi hazirlar
DenizSerap Kullanmayacağı demode şeyler yerine evlenince kullanacağı bir hediye yeter sanki. Güzel bir pijama takımı,ev terliği,havlu gibi …
Splash-Splash-Love Zhnce Tesettürlü değilsiniz sanırım ondandır 🤭 Öyle güzel modeller var ki insanın ağzı açık kalır inanın 😂
Zhnce Splash-Splash-Love evet kullanmadığım için hiç istememiştim ceyizimde 😄 Bazamin altı hala dopdolu dagita dagita bitiremedim 😬
Zhnce Splash-Splash-Love valla hiç aklıma gelmedi inanır mısın Hatta geçen sene bi tanıdığın oğlu evlenecekti durumları yoktu Tüm herseyden 20ser tane verdim çeyiz yapsınlar diye 😄
Splash-Splash-Love Zhnce Sevabınız olması daha iyi tabi. Benim 160 civarıydı herşey. Elimde şu an bana kalan 50 tülbent 😂
Splash-Splash-Love Zhnce Her kıyafete farklı tülbent takınca kalmıyor ama biz kalabalık olduğumuz için çoğunu bohça yaptım. Kardeşimin çeyizi için de ayırdım anneme verdim. Lifler duruyor ama onlar 70 taneydiler şu an 45 falan kaldı. Patiklerim çok fazla ama giymemiyorum kimse de giyemiyor kayıyor hep. 120 tane elimde var şu an ben satmayı düşünüyorum.
Zhnce Splash-Splash-Love ikinci el uygulamalar var şimdi ismini söylemiyorum oralardan mi satacaksin peki
Splash-Splash-Love Zhnce İşte ondan emin değilim 😂 ama kargo işleri ile falan uğraşamayacağım için elden vermek istiyorum buraya yakın şube yok çünkü 🤷🏻♀️ İlla ki alan olur uygundan verirsem