dlekturann Bebeğim 6 buçuk aylık emerken kulakları ve yüzünün bazı bölgelerin kızarıklık oluyor özellikle alnında ve kafasında acaba başına böyle bişey gelen varmı
Cekuli dlekturann emerken Bebelerin kafası bir ısınıyor efor sarfettiklerinden sanırım benim oğlumda bazen kulaklar kızarıyor genelde de boncuk boncuk terliyor tabi yinede not alın doktora sormak için
Agahinannesi dlekturann benim oğlumda 4 buçuk aylık ondada öyle oluyo aralıklı aralıklı kızarıyo ama sürekli olmuyo dikkat ediyorum ev çok sıcak olduğunda oluyo bide hassas tenli olunca daha belirgin oluyo
Gulnuraraserol dlekturann oğlum 3 aylıktı anlattığınız gibi oldu Özellikle emmenin somuma doğru başlıyordu ve yarım saat falan devam ediyordu doktorumu süt alerjisi teşhisi koydu 2 ay katı diet yaptık çok şükür geçti kalmadı bişey ben denedim yoğurt yiyordum kızarıyordu süt ürünü hiç tüketmiyordum kızarmıyordu
Cicegiburnundaanne dlekturann benimkide oluyor kesin olarak nedenini bilmiyorum ama galoba efor sarfettgi icin yorukuyor terliyor bde benimki
Gizemmyigit Gulnuraraserol süt ürünlerini direk tüketmedinz dmi? Mesela pişmiş olrk başka yiyeceklerin içerisindeyse yemedinz mi? Makarna gibi...
Gulnuraraserol Gizemmyigit ah ah o diyet beni perişan etti kilo bile aldım çünkü yiyecek bişey olmayınca ekmek yemek zorunda kalıyorsun ama çok şükür o katı diyetin sonucunda oğlum düzeldi şuan bişeyi kalmadı
Gulnuraraserol Gizemmyigit ah ah o diyet beni perişan etti kilo bile aldım çünkü yiyecek bişey olmayınca ekmek yemek zorunda kalıyorsun ama çok şükür o katı diyetin sonucunda oğlum düzeldi şuan bişeyi kalmadı
Derin34_ Gulnuraraserol kimsii ekmeğide kendi yapıyor acaba ekmek tüketmenin salıncası nedir . Bizimde süt alerjimiz var domtorum ekmeği bile kendin yap ye dedi ama olmuyor k. Hazır hiçbirşey kullanma dedi ekeğe maya katmadanda olmuyor ki nasıl yapcım bilmiorum
Gizemmyigit Gulnuraraserol çok şükür cnm darısı başımıza😊 son sorum🤭bebeğinizin egzaması ne zmn başladı ne zmn bitti
Gulnuraraserol Gizemmyigit alerjimiz egzama ile başladı bide kızarıklıkla 6. Ayda bitti ama sabit kalan 2 ayrı yerde egzama kaldı büyümüyor sadece yeri belli sürekli nemlendiriyorum umarım geçer bunlarda
Gulnuraraserol Ekmek Makinesi var evimde tam buğday unundan ekmek yaptım maya çok az koydum takip ettim alerjik bi reaksiyon göstermedi tabi fırından alınan ekmek gibi olmuyor ama en azından yiyecek bişey oluyor çaresiz kalınca malum