Şu an bunları yazdığıma bile inanamıyorum çünkü o kadar umutsuzdum ki. Burda ne postlar açtım bu emmeme ile ilgili, sağma, süt saklama, makina vs vs. 31 günlük kızımla bugün meme reddini yendik çok çok mutluyum ❤️ bebeğim sütüm gelmemesi ve sarılık olması nedeniyle hastanede biberona alıştı ve beni hiç emmedi ben de sağıp sağıp veriyordum anne sütünden mahrum kalmasın diye... Bu arada buradan aldığım tavsiyelerle ten tene temas, şırınga, kaşık hepsini denedim başarılı olamayınca şöyle bir şey denedim her beslenmeden önce meme teklif ettim ama istisnasız her zaman. Kimi zaman bir kere tuttu yine reddetti, kimi zaman da asla ağzına koyamadım çığlık kıyamet binayı ayağa kaldırdı. Böyle yaptığı zamanlar hiçbir şekilde zorlamadım hatta çevremdeki insanlarla da tartıştım. Çocuk orada ağlama krizine giriyor birisi başından tutmuş zorluyor falan bunlara hiç gerek yok. Kabul etmediği her zaman saygı duydum. Bir mememin ucu var diğerinin yok her zaman öncelikle ucu olanı teklif ettim kolay kavrayabilir diye birkaç haftadır o memeyi tuttu iki gündür ise ucu olmayanı teklif etmeye devam ettim ve tuttu çok şaşırdım ve iki gündür de gece beslenmesi de dahil biberon hayatımdan çıktı. Gercekten o kadar mutluyum ki ve o kadar büyük bir konformuş ki. Sütünü sağanlar beni anlar.. Bebek uyur sen uyumazsın süt sağarsın. Bir de her şeyi steril etmek zorundasındır... Şükürler olsun ben emzirmenin konforuna kavuştum 🤲 darısı benim gibi olanların başına inşallah. Bu arada bu konu ile ilgili çok sorular sordum tüm annelere de teşekkür ederim 😊 şimdi sıra reflüde🤦🏻♀️🤤 inşallah onu da yeneriz.