Annesi3434 35 günlük bebeğim Konak oldu, doktor mustela Konak şampuanı verdi, günde 1 kez onunla yıkıyorum, tarıyorum. Önerisi olan var mı?
Defneninannesimehtap Annesi3434 konak şampuanı 2 3 yıkamaya geçiriyor. Ben zeytinyeğı sürüyorum tarıyorum 2 kere yaptım bayağı azaltı
Ebrugzbk Annesi3434 tarama yöntemini iyi yapmanız gerekiyor ben tarayamazdım kabukları kalkınca kötü oluyorum diye annem sağolsun 2 yıkamada bitirmiştim konagı😀
BalarisiYusra Annesi3434 her duştan önce zeytinyağ sürüp bi 10 dk bekletin ondan sonra duş aldırıp tarakla geriye doğru tarayın biz böyle kurtulduk her yıkamada geçene kadar uygulayın şampuana gerek yok herşeyin doğal çözümü var
Tuba Annesi3434 Bebek yağı veya zeytinyağı sürün biraz bekletin sonra yıkayın ve konak tarağı ile tarayın. Bunu bir kaç kez uygulamanız gerekiyor😊
Duyguuadgzl Banyodan yarım saat önce Bebek yağı sürüp masaj yaptım hafif hafif . Sonra tarağı ile taradım iki defa yaptım ve bitti bir daha da yenilemedi
Pankek Annesi3434 Mustelanın konak seti var. Krem ve köpük şampuan. Bizim aylar sürdü konak geçmedi. Onu kullandım bir de Banyo öncesi Hindistan cevizi yağı sürüp tersinden taradım