Sude_Juan Kimler kaç yaşında ne kadarlık evli kaç çocuk annesi hangi şehirden🙃 Ben Sude 19 yaşında 1 yıllık evliyim İstanbulda yaşıyorum 2 gün önce doğum yaptım bir kızım var
Deletedmom421 Sude_Juan Selam Nur ben 21 yasındayım 3,5 yıllık evliyim 1 cocuk annesiyim İstanbuldan katılıyorum😆
Merveyavuz Sude_Juan Merve bende 🙋🏻♀️ 23 yaşımdayım 2 senelik evliyim. 6 aylık bir oğlum var. Ankara'dan selamlar 😍
KuzeyAtlas Sude_Juan istanbuldan merhabalar☺️ 29 yasındayım 2 erkek annesiyim 4.5 yaş. Ve 5 aylık 🥰 6 senelık evlıyım🤗
Aselin-annesii İzmirden Slm lar 27 olmak üzereyim 😂 3 çocugum var 🤗suan 2.evliliğim 1bucuk senelik evliyim
Deletedmom115 Sude_Juan 23 yaşındayım 2 seneye yakındır evliyim 10 ay 23 günlük bi oğlum var eşimin işi gereği vanda yaşıyoruz.
Kendi Selamlar ben Büşra 23 ,yaşındayım 2 senelik evliyim 10 aylık bir kızım var İstanbul'da yaşıyorum. ( Rabbim evlatlarımızı bağışlasın insallah)😘
Alazcns Sude_Juan merhaba cansu 26 yaşındayım 4 aylik oğlum var. Evlilikte 3 yılı bitirdik. Istanbul da oturuyorum