kbrkrcy Merhaba anneler yenidoğan sünneti yaptıranlar varmı ne kadar sürede yaptırdınız nasıl geçtü süreç bana destek olurmusunuz ? 💙💙💙
Mel01 kbrkrcy canım ben 1 haftalıkken yaptırdım ikinci gün sargıları kendiliğinden düşmezse çıkar dedi doktor bizin düşmemişti verdiği kremle çıkardım çıkarırken sargı yapışmıştı cildine ondan acıdı sanırım biraz mızmızlandı zaten küçük olduğu için acıyı hemen unutuyorlar ikinci üçüncü gün iyileşmişti bile ama kremi 1 hafta kullandım o kadar ateşi falan olmadı hiç ilaç vermedim çok şükür Öyle🙃
NesX kbrkrcy biz 21 günlükken yaptırdık. Lokal anestezi ile oldu işlem esnasında rahattı. Fakat işlem sonrasında çok ağladı hatta iki gün iç çekme kaldı. Doktor 7 gün boyunca her gün sabah akşam pansuman yapmamızı ve her bez değişiminde pipinin ucu açık şekilde sünnet bölgesine kremi yaydığımız bir gazlı bezi kapatarak bez bağlamamızı söyledi bezin cırt cırtlarını gazlı beze denk getiriyorduk. 5 dikişi vardı 5 gün içinde 4’ü attı biri hala duruyor. Doktor normal olduğunu iki ay içinde onunda atacağını söyledi. Ateş olmadı bizde ya da sonrasında ağrı. İlk doktorun kapattığı gazlı bezde yapışma yapmadı. Ben 7 gün sonrasında krem bitince 7 günde kantaron sürdüm. Erken yapılmasını öneririm en sağlıklısıymış ve gerçekten çişini yaparken çok rahatladı ilk etapta tazyikli geldi yanii bez açımında dikkat edin sünnetten sonra her yere işeyebiliyor☺️
Nhn 35 günlükken sünnet yaptırdık, çok şükür öyle sıkıntımız olmadı, kremleri kullandık, 2. Gün huzursuz oldu oğlum karton bardağı koydum bezin içine, bez değip rahatsız etmesin sonra normale döndü,size de şimdiden geçmiş olsun