eda-bahar kizlar 1 yasindaki bebege balgam ce burun akintisi icin ne yapabilirim nefes alamadigi icin kusur yediklerini
Mom726373 eda-bahar merhaba burnunu açın, odaya yarım soğan koyun nezle ise, balgam öksürük için bitkisel prospan şurup, doktorunuza danışınarak tabi
Zeyzeyyyyy eda-bahar bizde yeni atlattık salgın var ne çekti ben hiç bişi yapamadım izin vermedi ne ilaç ne burun temizleme banyo yaptırdım meyve püreleri yaptım yedirdim iyileşti öksürük varsa ihmal etme başlarsa yada diklat et
Sedonay eda-bahar balgaö söktürücü olarak prospam çneriyorum bitkisel özel bi ilaç ama çok etkili kullan canım günde iki defe sabah akşam 2 gün sonra geçer burnu için serumla her emzirmeden yada beslenmeden önce yıka ve aspiretör ile çek
Oykuuu123 Mom726373 aynılarını bende yaptım kızımda işe yaradı balgamdan hep kusuyordu sürekli temizledim soğan koydum yastığı dik koydum bitkisel şurup verdim iyi geldi
Zeyzeyyyyy eda-bahar antibiyotik kullanmayım dedim mecbur kalıp kullandım öksürk başlayınca 1 hafta sonra bi türlü iyileşemeyincr 5 gün bide öyle oldu
Sedonay eda-bahar bizimde aynısı oldu du damlayı direk akşam kızarmıştı bizimki hemen eczaneden aldırdım eşime yakınım doktor omun tavsiyesiyle aldırdım sabah bişeyi kalmamıştı cnm geçmiş olsun inşallah düzelir hemen