BeyzaLivaLeyla Balbebe eminim öyle olur şuan bir heves aldım 1.bölümü bitirdim bile bütün gün iş güç kızın peşinde koşturmaktan birde 31 haftalık hamileyim haliyle o uyuduğunda bomboş tavana bakıp beynimi boşaltma isteğim geliyor sonrada uykum ☺️
Saresi Sukursebebiii ah ah 5 aydır bir kitabı bitiremedim orası ayrı ama kitap almayı o kadar çok severim ki 😂 yeğenim küçükken sorardı teyze sen neden herkese kitap alıyorsun diye 😂😂😂
Saresi BeyzaLivaLeyla ah ah çocuk olunca çok zor. Ben de öyleyim fırsat bulup okuduğum zamanda da kafamda bir sürü şey dolaşıyor 😂
Saresi Balbebe yaaaa bu hayatta bir insana yapılacak en kötü şey bence bu kitabın sonunu söylemek 🙄🙄🙄
MaviMira Rahmi Vidinlioğlu - Şizofreni yalnız oynanmaz . özel çünkü kitap beni buldu .. hayatımda 3 kez okuduğum tek kitap . Her seferinde farklı. Sindirmesi çok zor çünkü tıpla ilgili terim çok . İlk okuduktan sonra kitabı kaybettim. Satın almak için çok uğraştım derken kalmayan kitap ile birlikte yazara mail attım kimse dönmedi derken kendisine ulaştım sosyal medyadan .. ve yazar bana adıma imzalı ve söylemli başka bir kitap ile bana kargoladı. Çok sevinmiştim :)
Saresi MaviMira yaaaa kötü bir olay nasıl güzel sonuçlanmış 🥰 [bilinmeyen] Oğuz atayın hiç kitabını okumadım 🤭 [bilinmeyen] evet çok duydum hatta ilkokulda çok yakın arkadaşım bu kitaba aşıktı ☺️ [bilinmeyen] hiç duymadığım bir kitap. Mutlaka bakacağım 🌸