Saresi Sadece bir kitap okuma şansınız olsaydı okuduğunuz hangi kitabı seçerdiniz ☺️ Ben kesinlikle Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi 😍
Mom726373 Saresi bilmem, sanırım bana hem çok acı veren hemde en sevdiğim kitabı okurdum Şeker Portakalı nı. Anneme o kurabiye yaparken bile okurdum ey gidi özledim
Splash-Splash-Love Saresi Şu ara düşündükçe bulamıyorum bulan bana da söylesin. Küçüktüm ufacıktım bir susayıp bir acıktım Dedim dede masal anlat Dedem dedi sen anlat Ben anlattım dedem güldü Bilmem dedem neden güldü 😂😂😂😂😂 Komik ama inanın bende değeri büyük.
lanadelmiyav Mom726373 offf Elif offf şeker portakalı…. Zeze…. Kitaplığım en naif, en özel kitabı. Allahım yine aklıma geldi. Gideyim de 141414145. kez okuyayım🥺
kaymakliekmekkadayifi Saresi Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu Bende yeri cok ayri bi kitaptir. Lisedeyken okumustum ilk defa belki sonrasinda 5 6 kere daha okumusumdur
Zeys kaymakliekmekkadayifi ben de lisede okumuştum gerçekten çok güzeldi.halamlarda kaldım liseyi okurken halam kızardı ışığı kapatırdı ben de lazerin ışığıyla okurdum yorganın altında ey gidi anılarıma gittim ☺️
Saresi lanadelmiyav okudum 🤭 Livaneli’nin tüm kitaplarını okudum sanırım. Serenad en beğendiğim ikinci ☺️