350335 Bebegim 3 aylık idrarını 5 saat hiç yapmamış neden olabilir hava sıcaklıgından kaynaklı olabilir mi terle alakalı
Kandemirhanim Bu geçen haftalarda bizde de oldu çok endişelendim her sabah dolu bez alırdım boş bez almaya başladım ama annem bir süre daha takip et hala yapmazsa doktora götür dedi ama şükür smdi yaptı.
350335 Kandemirhanim bizimde yapıodu bir sorun yoktu bezini değiştiricektim ki hiç ıslaklık yok aradan 5 saat gecti bu seklde gecemiz geçerse hangi doktora gitmem gerekli
Kandemirhanim 350335 genel kontrollerinizi götürdüğünz doktorunuz var mı isterseniz bir onunarayip durumu bildirin anlatın sizi yonlendirebilir. Veya ebe var ise onu arayıp sorun isterseniz ben yurtdışında yasiyorum doktoru arayıp sorma imkanım yoktu o yüzden arayamadim
350335 Emirata3728 bizim doktorumuz ihtiyacı yok dedi suya o yüzden ben pek vermiorum sadece günde mi 2 3 cay kasıgı
350335 @Busraata#139391123 Busraata evet erkek 23 günlükken sünnetimizi olduk şuan 3 aylığız şuan oldu yani 5 saat önce değiştirmiştim bezini
350335 Hacer61_ bende sanmıyoeum cnkü emerek uyuyor ama bugun baska bir sıcak var eşim hatta terlediği için olabilir sabahı bekliyelim dedi
Busraata 350335 arada bi oluyor bebeklerde takip et beslenmesi nasıl,bence bunu bebegini taniyan doktorun daha iyi bilir canım onu ver bunu ver diyemem daha çok minik
Hacer61_ 350335 evet havalar aşırı sıcak. Çok terliyorlar idrar rengine bakın yapınca. Koyuysa ben de doktora danışmayi düşünüyorum.