Ceylansmcnn Oğlum 6 ay 24 günlük 5 aylıkken alt iki diş çıktı şuan çıkardığı diş köpek dişi ve 3 tane daha şiş mahfolduk işe başladım geceleri ikimizde harab oluyoruz bütün önerilere açığımmm yardımm
Burcu35 Ceylansmcnn Ateş düşürücü vermekten başka çare yok😕 ılık duş aldırıp ara ara bez gezdiriyordum ben eklem yerlerinde anlında vs. 39.5 görüyorduk bizde hep 3 gün hiç uyumadığımı biliyorum. Allah kolaylık versin inşallah hemen geçer. Geçiremicek gibiyseniz mutlaka hastaneye gidin ateş bu ne olur ne olmaz.
buselidunya Ceylansmcnn 8 ay 4 günlüğüz, durumlar aynı. Yazdıklarınız resmen bizi anlatıyor 😪 ne uyku ne huzur hiçbişey yok kaç gündür. Alt dişleri çıkmıştı şimdi üstten çıkarıyor mahvolduk kaç gecedir 😪😪 bi calpol bi dolven veriyorum.
Ceylansmcnn Burcu35 Pazartesi gitmeyi düşünüyorum acıdan inliyor geceleri biz dayanamıyoruz diş ağrısına onlar daha minicik ya 😔
Ceylansmcnn buselidunya evet bende calpol veriyorum hemde her gece ama artık ilaçta kullanmak istemiyorum hiç ilaç yanlısı değilimdir ama başka çarede yok
buselidunya Ceylansmcnn aynen ben de ilaç kullanmayı sevmiyorum ama acı çekiyor ağrısı var mecburuz napalım, geçen gün içini çeke çeke uyuyakaldı yavrum 🥺