Deletedmom115 [silindi] 2 güne hicbir şeyi kalmaz sadece pansuman yaparken zor olacak o da 1 haftaya kalmaz iyileşir.
Ebrumarbling MelikeeA benimde oğlum 50 günlük yaptırmak istiyorum bi sıkıntı oldu mu sizde bazıları çok küçük diyor
MomOfBoys Ebrumarbling bende 2ay tamaminda yaptirdim.hic bi sıkıntı olmuyo.Sadece en fazla 2gun huysuzluk yapar. Iyiki erken yaptirmisim diyiceksin valla)))
MelikeeA Ebrumarbling bence kesinlikle yaptırın acı falan hissetmedi bizimki çıkınca çok ağladı ameliyattan o da açlıkta biraz aç kalması gerekiyor. Şimdilik iyiyiz çok şükür 🙏
MomOfBoys [silindi] Canim merak etme sadece ilk gun huysuz oluyolar. Cis yapinca canlari acir. Ama 2gune eskisi gibi olucaktir
Oozzee Ben de 2 hafta sonra sünnet yaptıracağım oğluma, olduğunda 4 ay 9 günlük olacak.. Allah’ım şimdiden gerilmeye başladım ama😩 Çok ağlayacak, canı yanacak diye acayip bunalıyorum, şimdiden başladı heyecan🤦🏻♀️
Ygz [silindi] evet benmde öyleydi o malesef 3 gün sürüyor bez actırmaması. Ama geciyor sonra iyi ki erkenden yaptrmısım diyeceksin eski hallerne hemen dönüyolar korkma canm☺️
Btlalp Bende yaptırdım bizde 4 ay 18 günlük olduk şükürler olsun evet ilk gün çok fenaydı gerçekten biz bayağı ağladık ve korktuk şükür 2 güne toparladı bugün 3 günümüz ilk 3 gün atlattın mı tamamdır diyorlar bence yaptır ben bu halde bile zorlandım çünkü sürekli tekme atıyor hareketli olunca daha zorlaşıyor emin olun geçmiş olsun herkese
msdenizkky [silindi] gexmiş olsun. Oğlum 5 aylıkken sünnet ettirmiştik 4 günde iyileşmişti. Antibiotik tozu vardı sürekli onu dönüyorduk sünnetli bölgeye. Klipsi sistemle yaptırmıstık
Happyli [silindi] canim ilk gun bizimki de huzursuzluk yapmıştı ama ertesi gün acısı falan kalmamıştı gecer merak etme. Dikkatli tutun, dönmesine izin vermeyin ki cani acimasin
Serpil11 [silindi] ben bu yüzden yaptırmicam 7 yaşına kadar o zaman hiç değilse durdan sustan anlar teselli edersin anlar böyle o ağlicak ben ağlicam
[silindi] Serpil11 bizim delik darmış 2 yaşından önce sünnet önerdi doktorumuz. Bide bende büyüyünce o stresi yaşasın istemedim şimdi unutacak