mihrosum Kızlar bir kac aydır ara ara ayaklarımın altı yanıyor. Sıcaklardan mı acaba yoksa baska bıse mi? Basına gelen oldu mu? Ozellıkle geceleri oluyor suan ki gıbı mesela uyuyamıyorum. Bazen saatlerimı alıyor uyumam. İstiyorum buza basayım 😐😔
Tubaadmrayk mihrosum evet aynı benimde öyle hamilelik ten dir diyorum kendim icin halıya bile basarken sıcak sıcak yanıyor
Berus mihrosum kasılma da oluyorsa sonrasında huzursuz bacak sendromuna gecmis olsun. Bende de var uyuyamıyorum
Aselimmm47 mihrosum aynı ben hamilelikte sonra oldu daha da geçmesi bebeğim 13 aylık. Bir de üstüne baş terlemesi vücut terlemesi çok fazla fazla oldu bende. Kafamdan aşağıya şakır şakır ter akıyor
25moonlight2021 mihrosum şekerinizi ölçtürün. Kız kardeşimin de özellikle gece ayak yanması oluyordu şekeri biraz yüksek çıkmış
mihrosum Tubaadmrayk 33 yasındayım ben bu zamana kadar hıc bilmezdim. Ta ki kızıma hamile kaldım ilk zamanlar cayır cayır yanardı. Sımdı kuzumm 2 yasına girecek hala ara ara oluyor suan yangın var gibi uyuyamıyorum
mihrosum Berus kuzum kasılma yok sadece ayaklarımın altı yanıyor ozellıkle yataga girince gunduz hıssetmıyorum