Ederse Merhaba hanımlar makat çatlaklığı yaşayan varmı 2 aydır çekiyorum geçmedi bir türlü artık eziyet oldu ağlıyorum her tuvaletimde gitmeye korkar oldum 😞 tavsiyeniz nedir
Betulaybars Ederse bende yaşadım canım sezaryendan sonra oldu ne hikmetse.Böyle illet bişey yok Allah yardımcın olsun genel cerrahi doktoruna gittim fitil ve 4 5 krem karışımı verdi onları kullandım çok şükür şikayetlerim baya azaldı tuvaletten sonra ağrı sızı çekmiyorum artık saatlerce
Kelebek45 Ederse 7 yıldır cekyorum tam geçirdim rahatladım derken hamılelıkte kabız olmamama rağmen birde hemoroid eklendi doğum yapalı 52 gün oldu hala cekıyorum tavsiyem bol bol sıcak su otur kantaron yağı sür ve fitil kullan ama ilk doktora git müdahale etsinler bazen iğne ile çatlağı gevırebılıyorlar
Eslem_beyza Proctolog krem kullanabilirsiniz bende yaşıyorum hala 2.5 aydır. Kremi kullanalı biraz olsun rahatladım
Gizemabc Ederse Mutlaka gidin. Utanmayin, cekinmeyin. Cunku ilerlerse tedavisi cok sancili. Ben hemen 1 hafta olmadan doktora gorunmustum ilk aciyi hissettigimde. Fitil verdi, krem verdi. Cok sukur 1 haftaya gecti. Aylar oldu. Agrimiyor