Gazel Merhaba benim bir buçuk aylık kızım var meme ve mama İle besleniyor son bir haftadır emerken ağlıyor sinirleniyor bırakıp bir daha tutuyor ayaklarını da çok oynatıyor neden acaba
Cheddar Gazel ayaklarını çekiyorsa gazı olabilir her ne kadar çıkarsa da yine gazı olur bir de kullandığınız biberon da memeden uzaklaştırabilir. Eds yöntemiyle mama verebilirsiniz biberona alışmasın iyice
Ezgi01 Gazel neden mama peki veriyorsuniz acaba.mama alinca memede sorun yasarsiniz bu degismez.eger sutunuz varsa mamaya degil memeye yogunlasin.biberon kolay geliyor diye mama isteyebilir.bunlari bende yasadim maleswf sozr bi surec.sadece emiyor artik
34_21_23 Gazel ya gazı vardır yada süt az geliyor diye kızıyordur. Benimki de öyle yapıyordu gaz sancısından olduğunu anladım
TinkyWinky Gazel gazı olabilir , sütünüz tazyikli olabilir .Bir de biberonun kolaylığına alıştığı İçin emmeye çaba harcamak istemeyebilir(meme reddi )
Bebybaby Bende aynı durumdayim bezdim artık bazen ayakta bile emziriyorum ayaklarını ittiriyorsa gazı vardır canım
Gazel Bebybaby neden oluyor ya çok güzel emerken çığlık atıp bırakıyor ağlıyor elleri ile oynuyor hırslı bir şekilde sonra ayaklar sonra tekrar emiyor sizdede böylemi
Gazel Ezgi01 bebeğim bir ay boyunca baya hastalık geçirdi zayıfladı 2500 e düştü doktorum hip mama ve anne sütünü vermemi istedi toparlayana kdr
TinkyWinky Gazel meme ucunu sıktığında sütün fışkırır tarzda geliyorsa tazyiklidir genelde makina da sağımda tazyik artıyor
Ezgi01 Gazel hipp bende kullandim combiotic olani gaz yapmisti bizde kakasinida yapmadi bende biraktim oyuzden ins sifa bulsun minnos
Merykrc Gazel kesinlikle gaz sancısı var gazlı bir bebek demekki Nurse harveys colex öneririm ve bir proniyotik doktorunuza danışın
Bebybaby Gazel aynı öyle yapıyor canım kesinlikle gazdan 2damla çörek otu yağı içir baya rahatlatıyor
Ubera Gazel ciğerlerine baktılar.incelerken sonucu aşırı gaz birikmiş dedi doktor bende öyle öğrendim😬
Kozmooneri Bazen bende de oluyor, diger memeyi veriyorum onu emmeye devam ediyor.. Ben de sütün azaldığını düşünüyorum..
Ysmnnefe Gazel benim bebeğim de öyle 2 aylık. Ya kakasını yapıcağımı zamn yada gazı olduğunda aynı şeyleri yapıyor